Szukaj
drapol - najpierw myślalem, że tak mała GO mi przeszkadza, ale nie jest bardzo OK
reszta![]()
pozdrawiam
"czuję jak rodzi się moc"
Mi najbardziej podoba się trzmielojad podpisany jako "jastrząb"![]()
pozdrawiam
Nie wiem co to za koleżka, ale rzeczywiście ten od trzmieli czy jastrzębi jest rewelacyjny! Ujmę to tak: nawet gdyby to był trzmielojad, to minę ma trochę jak jastrząb.Oczy ma kapitalne. A zdjęcie extra.
Trójka też - jego oczy w prównaniu z identycznie kolorystycznym piaskeim robią na mnie wrażenie.
Dzięki za komenty - super![]()
Mat - 100% Accipiter gentilis
Pozdrawiam
Nikon + sporo gratów pasujących do niegoAktualnie wszystko do sprzedania- koniec z fotografią ze względu na wiek.
Sz. P. Antoni. Wg mnie to napewno jest trzmielojad. Jastrząb w żadnej szacie nie ma tak jednolicie ubarwionej głowy. Pozdrawiam
Mat ma rację i jest to dorosły samiec
pozdrawiam
"czuję jak rodzi się moc"
Sądzę że bazujemy na zbliżonych źródłach, może jednak się mylę w takim razie zapraszam do łódźkiego zoo, ptaszek ten znajduje się w klatce z napisem jastrzębie jest też klatka z trzmielojadami ale są one w bardzo kiepskiej kondycji (być może ma na to sposób karmienia) i dla tego ich nie fotografowałem![]()
Pozdrawiam Antek
... Mat - proszę bez Sz. Panów, tu jesteśmy wszyscy kolegami.
Wasz, mam nadzieję - 60 letni koleżka![]()
Nikon + sporo gratów pasujących do niegoAktualnie wszystko do sprzedania- koniec z fotografią ze względu na wiek.
Skontaktuj się z nami