Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: Dziobole

Domyślnie Dziobole

Kilka portrecików z wizyty u fruwających

Zuraw

Jasrtząb

Kulon

Pozdrawiam i zapraszam do komentarzy
    Nikon + sporo gratów pasujących do niego Aktualnie wszystko do sprzedania- koniec z fotografią ze względu na wiek.

Domyślnie

drapol - najpierw myślalem, że tak mała GO mi przeszkadza, ale nie jest bardzo OK

reszta

pozdrawiam
    "czuję jak rodzi się moc"

Domyślnie

No niestety Zuraw ma kipskie oświetlenie, kulon troszke naśmiecone w kadże, ale zato Jastrząb jest spoko coprawda ostrości by mu się przydało więcej ale dlamnie jest OK. Spoko fotki .
    D70 + N DX AF-S 18-55mm/3,5 Sigma DG 70-300 macro F: 4-5.6 + ML-L3 : 1GB + 1GB + 256 Mb

Domyślnie

Mi najbardziej podoba się trzmielojad podpisany jako "jastrząb"
    pozdrawiam

bombel
    Gość

Domyślnie

Nie wiem co to za koleżka, ale rzeczywiście ten od trzmieli czy jastrzębi jest rewelacyjny! Ujmę to tak: nawet gdyby to był trzmielojad, to minę ma trochę jak jastrząb. Oczy ma kapitalne. A zdjęcie extra.

Trójka też - jego oczy w prównaniu z identycznie kolorystycznym piaskeim robią na mnie wrażenie.

Domyślnie

Dzięki za komenty - super
    Mat - 100% Accipiter gentilis

Pozdrawiam
    Nikon + sporo gratów pasujących do niego Aktualnie wszystko do sprzedania- koniec z fotografią ze względu na wiek.

Domyślnie

Sz. P. Antoni. Wg mnie to napewno jest trzmielojad. Jastrząb w żadnej szacie nie ma tak jednolicie ubarwionej głowy. Pozdrawiam

Domyślnie

Mat ma rację i jest to dorosły samiec
    pozdrawiam
    "czuję jak rodzi się moc"

Domyślnie

Sądzę że bazujemy na zbliżonych źródłach, może jednak się mylę w takim razie zapraszam do łódźkiego zoo, ptaszek ten znajduje się w klatce z napisem jastrzębie jest też klatka z trzmielojadami ale są one w bardzo kiepskiej kondycji (być może ma na to sposób karmienia) i dla tego ich nie fotografowałem

Pozdrawiam Antek

... Mat - proszę bez Sz. Panów, tu jesteśmy wszyscy kolegami.
    Wasz, mam nadzieję - 60 letni koleżka

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów