Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: Sarninka

Domyślnie

Ładne zdjęcie, choć kadr dość ciasny, ale po zdjęciu ramki już bardzo dobry

Domyślnie

Fajnie,gratuluję spotkania....
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Już bez ramki, z wczorajszego odstrzału
    01.
    02.Po co chodzić na czterech, można przecież na dwóch
    03.
    04.

Pozdrawiam
    ....:::: | NIKON | ::::....

Domyślnie

Czyżby drugi secik nie przypadł Wam do gustu?

Domyślnie

Mniej przypadł do gustu bo nie przepadam za żółto-czerwono-ciepłą kolorystyką. Szczególnie na jedynce z drugiej serii wszystko jest zalane.

PS
    Dobrze jest zamiast kolejnych 1,2,3 nadawać niepowtarzalne, kolejne numery 4,5,6. Bo tak jest czytelniej.

Domyślnie

Były robione o zachodzie słońca dlatego kolorystyka jest taka a nie inna Szczerze to mi się też ta sceneria nie podoba na 1 ze względu na kolory otoczenia, ale sarninką nie pogardzę w każdych warunkach

Pozdrawiam

Domyślnie

wyobraźcie sobie taką sytuację, dzisiejszy wtorkowy poranek, jedziecie 5 rano do roboty lekka mgła unosi się nad łąkami, dalej ściana lasu, nad drzewami wielkie pomarańczowe słońce a na tejże łące stadko sarenek w odległosci jakiś 150 m od ulicy. macie to? i wyobraźcie sobie jaki byłby niesamowity kadr. też miałem taki obrazek w realu przez szybę ale kurr... nie miałem aparatu. nie będzie dane chba tego powtórzyć

Domyślnie

Dobre, podobają mi się
    pozdrawiam
    Grzegorz

Domyślnie

wyobraźcie sobie taką sytuację, dzisiejszy wtorkowy poranek, jedziecie 5 rano do roboty lekka mgła unosi się nad łąkami, dalej ściana lasu, nad drzewami wielkie pomarańczowe słońce a na tejże łące stadko sarenek w odległosci jakiś 150 m od ulicy. macie to? i wyobraźcie sobie jaki byłby niesamowity kadr. też miałem taki obrazek w realu przez szybę ale kurr... nie miałem aparatu. nie będzie dane chba tego powtórzyć
    Ktoś kiedyś napisał na forum, że dużo zdjęć w fotografii przyrodniczej zależy od szczęścia ja się z tym zgadzam

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów