Ładne zdjęcie, choć kadr dość ciasny, ale po zdjęciu ramki już bardzo dobry![]()
Szukaj
Ładne zdjęcie, choć kadr dość ciasny, ale po zdjęciu ramki już bardzo dobry![]()
Czyżby drugi secik nie przypadł Wam do gustu?![]()
....:::: | NIKON | ::::....
Mniej przypadł do gustu bo nie przepadam za żółto-czerwono-ciepłą kolorystyką. Szczególnie na jedynce z drugiej serii wszystko jest zalane.
PS
Dobrze jest zamiast kolejnych 1,2,3 nadawać niepowtarzalne, kolejne numery 4,5,6. Bo tak jest czytelniej.
Były robione o zachodzie słońca dlatego kolorystyka jest taka a nie innaSzczerze to mi się też ta sceneria nie podoba na 1 ze względu na kolory otoczenia, ale sarninką nie pogardzę w każdych warunkach
Pozdrawiam
wyobraźcie sobie taką sytuację, dzisiejszy wtorkowy poranek, jedziecie 5 rano do roboty lekka mgła unosi się nad łąkami, dalej ściana lasu, nad drzewami wielkie pomarańczowe słońce a na tejże łące stadko sarenek w odległosci jakiś 150 m od ulicy. macie to? i wyobraźcie sobie jaki byłby niesamowity kadr. też miałem taki obrazek w realu przez szybę ale kurr... nie miałem aparatu. nie będzie dane chba tego powtórzyć
Dobre, podobają mi się![]()
pozdrawiam
Grzegorz
Ktoś kiedyś napisał na forum, że dużo zdjęć w fotografii przyrodniczej zależy od szczęściawyobraźcie sobie taką sytuację, dzisiejszy wtorkowy poranek, jedziecie 5 rano do roboty lekka mgła unosi się nad łąkami, dalej ściana lasu, nad drzewami wielkie pomarańczowe słońce a na tejże łące stadko sarenek w odległosci jakiś 150 m od ulicy. macie to? i wyobraźcie sobie jaki byłby niesamowity kadr. też miałem taki obrazek w realu przez szybę ale kurr... nie miałem aparatu. nie będzie dane chba tego powtórzyćja się z tym zgadzam
![]()
Skontaktuj się z nami