Zrobiło się ciepło, więc pozwoliłem sobie na odrobinę luksusu, dlatego wróciłem do mojego ulubionego zajęcia jakim jest czołganiea to efekt.
Pozdrawiam
Szukaj
Zrobiło się ciepło, więc pozwoliłem sobie na odrobinę luksusu, dlatego wróciłem do mojego ulubionego zajęcia jakim jest czołganiea to efekt.
Pozdrawiam
....:::: | NIKON | ::::....
po ilu km osiąga się taki efekt?
chcialbym zobaczyc jednak odrobine wieksze to zdjecie
kadr mi sie podoba
Efekt taki osiągnąłem po około 2 godzinach i zrobiłem może z 8 zdjęćale i tak było warto
Większa fotka
Zdjecie bardzo udane, szkoda tylko, ze takie maluckie.
-edit-
Ooo! Od razu lepiej![]()
skąd ja to znam :P Piękne efekty, dla 8 zdjęć.......zdecydowanie było warto![]()
D40 | 18-55 | SD-2GB | UV-52mm | Trumny z tektury falistej | Patenty | Nikon? | Ostre Koło | RENTANAL
Są zdjęcia czyli udane czołganiesarenki można podchodzić dość łatwo, zwłaszcza jeśli nie są w większym stadzie. Wystarczy podchodzić je pod wiatr ew. z bocznym wiatrem. Jak jedzą, to podchodzimy, jeśli zauważą nas - zastygamy w bezruchu
Ważne jest żeby po pierwszym kontakcie wzrokowym (ze strony zwierzaka) nie zmieniać kursu - trzeba iść prosto na sarny; każde zboczenie z trasy "na wprost" szybciej zauważą.
N16-35/N24-70/N70-200VR2/N24/N105VR/N400VR/Z40/Z24-120S/Z70-200S/V16/TT75/T28-75G2
D800/D500/D4s/Z6/Z63/Z9
pozdrawiam
Paweł
dobre fotki
Nikon D200 + S17-70 2.8-4.5 + N50 1.8 + N70-300Vr
"Im bardziej Puchatek zaglądał do środka, tym bardziej Prosiaczka tam nie było."
Najgorsze jest to, że są one w większym stadzie - 8 sztuk i bardzo ciężko się do nich zbliżyć. Właściwie to są jeszcze 3 takie stada3,5,7 sztuk, dlatego na brak sarninki nie narzekam
![]()
Skontaktuj się z nami