Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: Sarninka

Domyślnie Sarninka

Zrobiło się ciepło, więc pozwoliłem sobie na odrobinę luksusu, dlatego wróciłem do mojego ulubionego zajęcia jakim jest czołganie a to efekt.

Pozdrawiam
    ....:::: | NIKON | ::::....

Domyślnie

po ilu km osiąga się taki efekt?
    chcialbym zobaczyc jednak odrobine wieksze to zdjecie
    kadr mi sie podoba

Domyślnie

Efekt taki osiągnąłem po około 2 godzinach i zrobiłem może z 8 zdjęć ale i tak było warto

Domyślnie

Większa fotka

Domyślnie

Zdjecie bardzo udane, szkoda tylko, ze takie maluckie.

-edit-
    Ooo! Od razu lepiej
    Najzieleńszy z zielonych
    Niezbyt poważny, czasem odważny, nie-co-dziennik sporadyczny.

Domyślnie

skąd ja to znam :P Piękne efekty, dla 8 zdjęć.......zdecydowanie było warto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Robert1602 Zobacz posta
    Efekt taki osiągnąłem po około 2 godzinach i zrobiłem może z 8 zdjęć ale i tak było warto
    2 godziny i aż 8 zdjęć? Ja się czołgam od 7-miu miesięcy i jeszcze ani jednego zdjęcia nie zrobiłem!
    A propos, może ktoś z Was wie,gdzie się włącza D200?

A tak serio, to podziwiam Cię za tą cierpliwość,ale nagrodą za Twe cierpienia na glebie są udane fotki!
    D40 | 18-55 | SD-2GB | UV-52mm | Trumny z tektury falistej | Patenty | Nikon? | Ostre Koło | RENTANAL

Domyślnie

Są zdjęcia czyli udane czołganie sarenki można podchodzić dość łatwo, zwłaszcza jeśli nie są w większym stadzie. Wystarczy podchodzić je pod wiatr ew. z bocznym wiatrem. Jak jedzą, to podchodzimy, jeśli zauważą nas - zastygamy w bezruchu Ważne jest żeby po pierwszym kontakcie wzrokowym (ze strony zwierzaka) nie zmieniać kursu - trzeba iść prosto na sarny; każde zboczenie z trasy "na wprost" szybciej zauważą.
    N16-35/N24-70/N70-200VR2/N24/N105VR/N400VR/Z40/Z24-120S/Z70-200S/V16/TT75/T28-75G2
    D800/D500/D4s/Z6/Z63/Z9

pozdrawiam
    Paweł

Domyślnie

dobre fotki
    Nikon D200 + S17-70 2.8-4.5 + N50 1.8 + N70-300Vr
    "Im bardziej Puchatek zaglądał do środka, tym bardziej Prosiaczka tam nie było."

Domyślnie

Najgorsze jest to, że są one w większym stadzie - 8 sztuk i bardzo ciężko się do nich zbliżyć. Właściwie to są jeszcze 3 takie stada 3,5,7 sztuk, dlatego na brak sarninki nie narzekam

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów