Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 27 z 27

Wątek: Co-Drive

Domyślnie

Kurcze ładnie to panoramowanie wyszło na 3ce i 4ce ! Bardzo mi sie podoba.

Pozdrawiam.
    Nikon System

Domyślnie

ogolnie to mocne punkty i inne tam przepowiednie mnie nie ruszaja, poprostu kadruje tak zeby mi sie podobalo a czasami wychodzi tak ( wiekszosc przypadkow) ze samochod sam wskoczy ci w ten punkt. ale co z tego ze samochod wejdzie w punkt przekatnej jak tlo ktore zostanie bedzie do d... rob foty tak zeby sie tobie podobaly i nie przejmuj sie ewentualnie stosuje do sugestii zawodnika

oto fota przekadrowana

mnie i tak bardziej jakos pasi oryginal patrzac na te 2 fotki stwerdzilem ze na oryginale lewej straony moze bym i troche przyciol ale wlasnie to co mi sie najbardziej w niej odoba to dol, ten ktory wiekszosc osob by obciela podoba mi sie faktora tej drogi ta nierownosc cienie drzew itd itp.

Domyślnie

ja bym to bardziej w takim formacie widział, jak mowiłem (ale piedoła jestem, jeszcze bym góry dodał z 1cm )
    www.kali.ownlog.com | usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

a ja sugerowalem sie tym co napisal kanap4 ale i tak nadal najbardziej widzi mi sie oryginal ale ja to nie obiektywny jestem hehe kazdy to widzi inaczej ile osob tyle opinii, ale wiekszosc uwazala ze jest nie zle i to mnie cieszy, w koncu cos wyszlo

Domyślnie

Kadrowanie tej nieszczęsnej dwójki IMO pozbawia jej wielu walorów wizualnych - bardzo fajnych cieni na pierwszym planie i dobrze rozłożonej głębi ostrości. Jak dla mnie - wylewanie dziecka z kąpielą. Jestem za 'centralnym' kadrem (który wcale nie jest taki znów centralny).
    Pozdrawiam, Jan Zieliński
    HW: D200, S10-20/4-5.6, N24-70/2.8, S70-200/2.8, SB-600
    www.gtfoto.pl

Domyślnie

no w koncu ktos zgodzil sie z moja interpretacja tej fotki

Domyślnie

Mi tam centralny w tym przypadku jak najbardziej odpowiada, foteczki naprawdę udane. Dynamika i kolorki na plus
    NIKON D300+ MB-D10+ NIKKOR AF-S 80-200 2.8

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów