Szukaj
Nie znam sie ale podoba mi sie 2![]()
D300|T28-70|N80-200|TC-14EII
Przekadruj 2 umieszczajac rajdowke w mocnym punkcie i bedzie OK (centalnie rzadko kiedy wyglada dobrze).
D300 / MB-D10 / S 10-20 / N 17-55 2.8 / N 80-200 2.8 AF-S / N 300 2.8 AF-I / TC-1.4 II/ SB-800
www.fotoryzacja.pl - forum fotografii motoryzacyjnej
mi 2ka też się widzi![]()
a poco przekadrowywac?? jezeli kadr wygladal by lepiej z wieksza iloscia prawej czy lewej strony to tak bym go zrobilwlasnie nie rozumiem tego ze wszyscy daza do niby zlotego srodka a poco??bo ktos stwierdzil ze tak jest poprawnie ze to jest zloty srodek
a mnie sie podoba tak i nic nie bede przekadrowywal
zobacz fotki czeskich reporterow oni wala prawie same centrane i wszystkim sie podoba
moim zdaniem najpierw trzeba ocenic czy to co pojawi sie w kadrze i spowoduje ze samochod zostanie odsuniety od centralnej czesci, nie sprawi ze jednak fotka straci przez pojawienie sie niepotrzebnych krzakow chaszczy albo walacych po oczach innych obiektow ktore odciagaja od istoty fotki jaka jest samochod
![]()
Jesli Tobie sie podoba i bylo to zamierzone to OK. Ja natomiast wyrazam swoja opinie na temet tego co mi sie podoba i jak ja to widze, z ktora niekoniecznie musisz sie zgadac.
D300 / MB-D10 / S 10-20 / N 17-55 2.8 / N 80-200 2.8 AF-S / N 300 2.8 AF-I / TC-1.4 II/ SB-800
www.fotoryzacja.pl - forum fotografii motoryzacyjnej
Jak zwykle dobra robota.
bmspoto umieszcza sie tutaj fotki zeby kazdy mogl ocenic
rozumiem ze ty tak bys to widzial i zgadzam sie ze czasami centralnie nie jest najlepiej
tylko nie zgadzam sie z twoja wypowiedzia "(centalnie rzadko kiedy wyglada dobrze)" widzialem kupe zdjec ktore wygladaly fajnie pomimo ze byly centralne
i nie zgadzam sie z tym mitem ze cetralnie to zawsze zle brzydko i samo zlo
![]()
Skontaktuj się z nami