Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 27

Wątek: Co-Drive

Domyślnie Co-Drive

Zbyszka Cieślara z udzialem Adama Małysza
    1
    2
    3
    4
    5

Domyślnie

Nie znam sie ale podoba mi sie 2
    D300|T28-70|N80-200|TC-14EII

Domyślnie

Przekadruj 2 umieszczajac rajdowke w mocnym punkcie i bedzie OK (centalnie rzadko kiedy wyglada dobrze).
    D300 / MB-D10 / S 10-20 / N 17-55 2.8 / N 80-200 2.8 AF-S / N 300 2.8 AF-I / TC-1.4 II/ SB-800
    www.fotoryzacja.pl - forum fotografii motoryzacyjnej

vood-77
    Gość

Domyślnie

mi 2ka też się widzi

Domyślnie

a poco przekadrowywac?? jezeli kadr wygladal by lepiej z wieksza iloscia prawej czy lewej strony to tak bym go zrobil wlasnie nie rozumiem tego ze wszyscy daza do niby zlotego srodka a poco??bo ktos stwierdzil ze tak jest poprawnie ze to jest zloty srodek a mnie sie podoba tak i nic nie bede przekadrowywal zobacz fotki czeskich reporterow oni wala prawie same centrane i wszystkim sie podoba moim zdaniem najpierw trzeba ocenic czy to co pojawi sie w kadrze i spowoduje ze samochod zostanie odsuniety od centralnej czesci, nie sprawi ze jednak fotka straci przez pojawienie sie niepotrzebnych krzakow chaszczy albo walacych po oczach innych obiektow ktore odciagaja od istoty fotki jaka jest samochod

Domyślnie

Jesli Tobie sie podoba i bylo to zamierzone to OK. Ja natomiast wyrazam swoja opinie na temet tego co mi sie podoba i jak ja to widze, z ktora niekoniecznie musisz sie zgadac.
    D300 / MB-D10 / S 10-20 / N 17-55 2.8 / N 80-200 2.8 AF-S / N 300 2.8 AF-I / TC-1.4 II/ SB-800
    www.fotoryzacja.pl - forum fotografii motoryzacyjnej

Domyślnie

pod wrażeniem ,dwójka przede wszystkim

Domyślnie

Jak zwykle dobra robota.
    Pozdrawiam, Jan Zieliński
    HW: D200, S10-20/4-5.6, N24-70/2.8, S70-200/2.8, SB-600
    www.gtfoto.pl

Domyślnie

bms poto umieszcza sie tutaj fotki zeby kazdy mogl ocenic rozumiem ze ty tak bys to widzial i zgadzam sie ze czasami centralnie nie jest najlepiej tylko nie zgadzam sie z twoja wypowiedzia "(centalnie rzadko kiedy wyglada dobrze)" widzialem kupe zdjec ktore wygladaly fajnie pomimo ze byly centralne i nie zgadzam sie z tym mitem ze cetralnie to zawsze zle brzydko i samo zlo

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów