można spróbować odbić symetrycznie to "drzewo" i wyjdzie ładna choineczka![]()
Szukaj
można spróbować odbić symetrycznie to "drzewo" i wyjdzie ładna choineczka![]()
How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
!BLOG
rozumiem, że można mieć awersje do pionowych kadrów (choć nie rozumiem dlaczego) ale w tym przypadku aż się prosi
ew kwadrat chociaż
ja również przychylam się do tej opinii, bardzo lubie takie Twoje zdjecia gdzie jest dużo przyrody i odnosi się wrazenie że zdjecie jest zrobione własnie dla niej a nie dla czystej fotografii - tutaj jest duzo naturalnosci
mz. bdb
ps. spróbuj mimo wszystko pokombinowac z przycieciem tego zdjecia
Ładny widoczek ale drzewo mi osobiście przeszkada.
Super.
Dobrze, że bez nieba, ale szkoda, że nie więcej łąki. Dodać o 1/3 więcej kwiatków i góry zejdą bezsprzecznie do rangi tła. Teraz, i góry, i łąka to temat. A tła... chyba nie ma![]()
W kwadrat, w pion, w poziom. Drzewko przeszkadza, drzewko ok, drzewko odbić symetrycznie. Kwiatków dużo, kwiatków mało, kwiatków w sam raz. Niebo koniecznie, niebo niekonieczne. Więcej góry, więcej dołu.
Ile doktorów, tyle diagnoz...
Cieszę się że moja praca wzbudziła tyle opinii...![]()
Czarku ja zauwazyłem taka prawidłowość ( chodzi o komentarze ) - im wyższy poziom fotki to paradoksalnie, wielu komentujacych wyszukuje mistyczne mankamenty (pamietam jak Stig dostawał szału, gdy na zaje...ym zdjęciu szukano mu dziury w całym, a to pasemko włosów na uchu, włos na rzesie, rzesa ma sklejone dwa włoski ect.)
niestety nie wiem skad sie to bierze ze powieksza sie fotkę 0 500% i szuka i szuka - a ona juz dostała w tyłek przy zmniejszaniu i walce z kompresją
dla mnie kryterium oceny jest proste - podoba się lub nie, dopiero potem dochodzą sprawy techniczne, ale musza to być raczej zasadnicze błędy - więc robimy tak zasadne rady bierzemy do serca, resztę po prostu olewamy
pozdrawiam![]()
Coraz więcej sprzętu (D70s pozostał), tylko ciągle czasu i umiejętności mało
Skontaktuj się z nami