Zrobione w ostatnią sobotę. Wiosna właśnie przyszła
![]()
Szukaj
Zrobione w ostatnią sobotę. Wiosna właśnie przyszła
![]()
bardzo ładne, delikatne kolory robią wiosenny klimat.
Nikon D200 + S17-70 2.8-4.5 + N50 1.8 + N70-300Vr
"Im bardziej Puchatek zaglądał do środka, tym bardziej Prosiaczka tam nie było."
no pięknie jest!naprawdę!
W jednym takim miejscu wrzuciłeś swoje ulubione zdjęcie z "choinkami" i gdyby je porównać to różnica jest ogromna na rzecz tamtego. W tym przypadku mi nie podchodzi kadrowanie a zwłaszcza brak nieba. Wierzę, że taka była Twoja koncepcja no ale mi ona nie bardzo pasuje. I zdaje się, że chyba nie przepadasz za pionowymi kadrami.
Ponadto dla mnie troszkę za ciepła kolorystyka choć to w znaczącej mierze kwestia gustu.
A dla mnie świetne. Niebo mnie już czasem męczy - taki standardna każdym zdjęciu), a to zdjęcie każe się zatrzymać, i uważnie obejrzeć. Dla mnie bardzo na tak.
Czarny Rycerz zawsze zwycięża !
przyjemny,ciepły wiosenny widoczek.
Pozdrawiam Marcin Bąk
FUDŻI
Dolu bym przycial. Zupelnie inny odbior.
seek & destroy
Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...
Brak nieba mi nie przeszkadza,natomiast mam innę wizję koloru,mniej intensywnie i ...też jestem uparty,zdecydownie mniej niebieskiego,którego tu fura,aż do utraty tchu....
Kadr standarcik osadzony w zdecydowanie fajnym krajobrazie,co sprwia,że nie jest to fota pospolita....
Pozdrawiam
Andrzej.
Czarku - rozkręcasz się na nowo.
Wspaniale ułożyłeś warstwy, a drzewo łamie monotonię, która mogłaby zaistnieć gdyby zabrakło go w kadrze.
Początkowo wydawało mi się , że jest zbyt dużo dołu, ale po dłuższym przypatrzeniu się - jest dobrze.
Dla mnie saturacja w sam raz.
Ależ ta łąka musiała mieć zapach![]()
Podoba mi się łąka i dalsze plany ale za cholerę mi to drzewo nie pasuje
Nie wiem dlaczego może jakby to jakieś ładne drzewko było a nie taki kikut![]()
Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog
Skontaktuj się z nami