Close

Strona 5 z 11 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 106

Domyślnie

Numeruj!
    'Frankly, the whole thing is getting out of hand' said the god...
    |freelancer| |blog|

Zaziel
    Gość

Domyślnie

Kompletnie nie masz pojęcia o tym co robisz.Pierwszą modelkę skrzywdziłeś i ujęciami (skróty i niedbałosć o jej skromne owłosienie na głowie a może to kolorystyczne experymentowanie fryzjerki nie udane) i obróbką majster. Druga ledwo się broni za sprawą kadrów, statywu z [-moderacja-] (nawalony byłeś?) i obróbką na poziomie przedszkola fotoszopowego, względnie ledwo ledwo corel photopaint i to bez tuningu. Generalnie oglądaj zdjęcia, ćwicz i pokaż coś co może mnie wzruszy. Howgh

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zaziel Zobacz posta
    Kompletnie nie masz pojęcia o tym co robisz.Pierwszą modelkę skrzywdziłeś i ujęciami (skróty i niedbałosć o jej skromne owłosienie na głowie a może to kolorystyczne experymentowanie fryzjerki nie udane) i obróbką majster. Druga ledwo się broni za sprawą kadrów, statywu z [-moderacja-] nóżką (nawalony byłeś?) i obróbką na poziomie przedszkola fotoszopowego, względnie ledwo ledwo corel photopaint i to bez tuningu. Generalnie oglądaj zdjęcia, ćwicz i pokaż coś co może mnie wzruszy. Howgh
    "[-moderacja-] nóżka"?

To się nazywa recenzja.
    Kiedyś Zenit, później Nikon i Canon, obecnie Leica wspierana Sony RX100 mk2 wraz z analogami.
    Prywatnie: http://lopal/blogspot.com

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zaziel Zobacz posta
    Kompletnie nie masz pojęcia o tym co robisz.)

dobry żart, dawno tak sie nie usmiałam
    Put some fun between your legs
    -ride a horse

Domyślnie

ostatnie slabe imho... kadru nie rozumiem, anie to szerokie ani ciasne, poza modelki - dziwne ulozenie rak - szczegolnie ten fragment miedzy nogami, a jesli chodzi o oswietlenie to najjasniejsza czescia zdjecia sa wypalone czesci plaszcza na wysokosci klatki piersiowej

zamysl ok, obrobka - kolorystycznie tez ok, wykonanie z powodu niedbalosci na nie

Domyślnie

no to jedziem dalej co byście nie zapomnieli o mnie

edit//
    aaaa zapomniałem... 8

Domyślnie

kadr na nie (puste miejsce po prawej niepotrzebne - zaslon sobie kartka i porownaj), ciecie na glowie takie ni w jedna nie w druga tez, prawa reka/kolana, generalnie zastanawiam sie czy nie lepiej byloby mu w pionie

generalnie serwujac te zdjecia jedno na "3 tygodnie" trudno sie wypowiedziec czy lepsze czy gorsze od poprzednich, nie chce sie wertowac watku zeby porownywac...

Strona 5 z 11 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów