Numeruj!![]()
Szukaj
Numeruj!![]()
Kompletnie nie masz pojęcia o tym co robisz.Pierwszą modelkę skrzywdziłeś i ujęciami (skróty i niedbałosć o jej skromne owłosienie na głowie a może to kolorystyczne experymentowanie fryzjerki nie udane) i obróbką majster. Druga ledwo się broni za sprawą kadrów, statywu z [-moderacja-] (nawalony byłeś?) i obróbką na poziomie przedszkola fotoszopowego, względnie ledwo ledwo corel photopaint i to bez tuningu. Generalnie oglądaj zdjęcia, ćwicz i pokaż coś co może mnie wzruszy. Howgh![]()
Kolego, troche kultury.. co?
Kiedyś Zenit, później Nikon i Canon, obecnie Leica wspierana Sony RX100 mk2 wraz z analogami.
Prywatnie: http://lopal/blogspot.com
Put some fun between your legs
-ride a horse
Podbijamy... i jak?
ostatnie slabe imho... kadru nie rozumiem, anie to szerokie ani ciasne, poza modelki - dziwne ulozenie rak - szczegolnie ten fragment miedzy nogami, a jesli chodzi o oswietlenie to najjasniejsza czescia zdjecia sa wypalone czesci plaszcza na wysokosci klatki piersiowej
zamysl ok, obrobka - kolorystycznie tez ok, wykonanie z powodu niedbalosci na nie
no to jedziem dalej co byście nie zapomnieli o mnie
edit//
aaaa zapomniałem... 8
kadr na nie (puste miejsce po prawej niepotrzebne - zaslon sobie kartka i porownaj), ciecie na glowie takie ni w jedna nie w druga tez, prawa reka/kolana, generalnie zastanawiam sie czy nie lepiej byloby mu w pionie
generalnie serwujac te zdjecia jedno na "3 tygodnie" trudno sie wypowiedziec czy lepsze czy gorsze od poprzednich, nie chce sie wertowac watku zeby porownywac...
Skontaktuj się z nami