Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Portrety

Domyślnie Portrety

.... tym razem dwa jakże odmienne -

Czyngis

Skupienie

Zapraszam do uwag
    Nikon + sporo gratów pasujących do niego Aktualnie wszystko do sprzedania- koniec z fotografią ze względu na wiek.

Domyślnie

Generalnie , brak widoku oka . Źle się na te foty patrzy . Może 2 gdyby nie była taka ciasna , to w kontekście z tym na co ona patrzy byłoby O.K. W 1 jest przewaga nic nie mówiącego tła - ciachnąłbym z niego trochę . A tak w ogóle to fajne i nie przegadane .

Domyślnie

... wręcz przeciwnie tło jest bardzo wymowne - to dymy płonących chutorów.
    Twarz dziewczyny jest spokojna i skupiona można domniemać iż czyta na dodatek coś co wymaga głębszego zastanowienia nad treścią
    Dzięki za komentarz
    Nikon + sporo gratów pasujących do niego Aktualnie wszystko do sprzedania- koniec z fotografią ze względu na wiek.

Domyślnie

Jakiż smutny byłby świat , gdybyśmy szyscy byli tacy sami . A czy ta miła pani jest ocalałą z rzeczonych chutorów ?

Domyślnie

Mnie fotka #1 przypadla do gustu - ma swój klimat. Natomiast #2 - nie trafiają do mnie foto tego typu, zbyt dermatologiczne.
    pozdrawiam, IT

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Antoni Bednarczyk
    ... wręcz przeciwnie tło jest bardzo wymowne - to dymy płonących chutorów.
    Portret wedlug mnie dobry, tylko ze tlo byloby wymowne gdyby jednak te dymy bylo choc troche widac. Bo teraz niestety nigdy bym sie tego nie domyslil.

Co do dwojki to jakis filtr soft by sie przydal.
    Pozdrawiam,
    Paweł
    Mój Instagram

Domyślnie

A czy ta miła pani jest ocalałą z rzeczonych chutorów ? - Mirek M
    Miła pani mieszka w chutorze który ocalał z pożogi natomiast jej pra, pra.... protpplaści, kto wie?
    Co do dermatologicznych uwag, odpowiedźcie mi na takie pytanko: Kupujesz specjalistyczny obiektyw do portretu który kosztuje trochę i co do tego wydajesz jeszcze trochę forsy na filtr żeby popsuć ową zacną optykę?
    Wystarczy puder!
    pawl s - Portret wedlug mnie dobry, tylko ze tlo byloby wymowne gdyby jednak te dymy bylo choc troche widac. Bo teraz niestety nigdy bym sie tego nie domyslil.
    ... odrobinę wyobraźni poproszę...

Pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Antoni Bednarczyk
    odpowiedźcie mi na takie pytanko: Kupujesz specjalistyczny obiektyw do portretu który kosztuje trochę i co do tego wydajesz jeszcze trochę forsy na filtr żeby popsuć ową zacną optykę? Wystarczy puder!
    Nikt Ci nie każe tego robić, możesz dalej popełniać takie portrety - każdy ma swoją wizję - jednak nie wszystkim będzie się ona podobać ot, normalka
    pozdrawiam, IT

Domyślnie

Nikt Ci nie każe tego robić, możesz dalej popełniać takie portrety - każdy ma swoją wizję - jednak nie wszystkim będzie się ona podobać ot, normalka [/quote]

... i to ma smaczek, jakże byłoby nudno gdyby każdy się z każdym zgadzał ... flaki z olejem ...

Pozdrawiam Antek

Zaziel
    Gość

Domyślnie

straszna średniawa

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów