Dzieki slawson38 teraz jestem zorientowany ile mozna wydac na gripa
Szukaj
Dzieki slawson38 teraz jestem zorientowany ile mozna wydac na gripa
Pozdrawiam Marcin Bąk
FUDŻI
panowie tak sie zastanawiam co wy za opowiesci dziwnej tresci piszecieprzeca to jest batterpack a nie grip
![]()
nie bluznic :P a swoja droga BP kosztowal mnie 100 w fotoit...bardzo milo sie trzyma z bp
![]()
"taka będzie przyszłość.ktoś będzie odbierał nasze śmieci i jeszcze się cieszył" A.Stasiuk
No dobra od poczatku :jaka różnica miedzy GRIP a BATTERY PACK>bo sie pogubiłem>wybaczcie za moja niewiedze.
Pozdrawiam BAKU127
Pozdrawiam Marcin Bąk
FUDŻI
BP daje ci tylko wiecej aku i lepsze trzymanie...
Grip oprocz BP daje ci spusty i inne dziwne ciekawe zjawiska zaleznie od modelu
"taka będzie przyszłość.ktoś będzie odbierał nasze śmieci i jeszcze się cieszył" A.Stasiuk
Dzieki SHAKK juz wszystko jasne sprowadziles mnie na ziemię.
POZDRAWIAM BAKU127
Pozdrawiam Marcin Bąk
FUDŻI
Mozesz podać jekieś namiary.Pozdrawiam
Nikon D 800,Nikon D300, Nikon Z6, Sigma art 35/1,4 , Sigma 105 1,4 art, AF-S Nikkor 17-55/2,8, Nikkor 70-200 AFS VR ,Tamron 90 /2,8 ,SB800 , Helios 40-1 85 mm f 1,5 ... Quantuumy..itd.
Panowie - do F80 tylko battery pack i nikkor 50mm i sprzet jakich malo, wyglada super i tak samo dziala , z daleka wtedy mozna pomylic z F5![]()
odnosze jakies dziwne wrazenie ze nie widziales F5 w calej okazalosci? F100 to jeszcze jeszcze mozna pomylic z F5 ale F80? Panie widzisz a nie grzmisz...F80 z swoim przecudownym BP to wydmuszka w porownaniu do F5
a jesli chodzi o 50 i jej cudownosc...to juz kwestia gustu![]()
Ostatnio edytowane przez shakk ; 01-10-2006 o 14:14
Witam.
Wracając do tematu to ja uważam,że MB-16 jest super. Po podpięciu do F-80 wzrasta ergonomia i komfort pracy. Naprawdę warto. Co do zasilania to ja używałem typowych (lepszych) paluszków lub akumulatorków w kształcie paluszków. Bez najmniejszych problemów.
Jak mnie posłuchasz to nie pożałujesz. Miłego focenia.
nikon
Skontaktuj się z nami