Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: GRIP do F80

Domyślnie

Dzieki slawson38 teraz jestem zorientowany ile mozna wydac na gripa
    Pozdrawiam Marcin Bąk
    FUDŻI

Domyślnie

panowie tak sie zastanawiam co wy za opowiesci dziwnej tresci piszecie przeca to jest batterpack a nie grip nie bluznic :P a swoja droga BP kosztowal mnie 100 w fotoit...bardzo milo sie trzyma z bp
    "taka będzie przyszłość.ktoś będzie odbierał nasze śmieci i jeszcze się cieszył" A.Stasiuk

Domyślnie

No dobra od poczatku :jaka różnica miedzy GRIP a BATTERY PACK>bo sie pogubiłem>wybaczcie za moja niewiedze.
    Pozdrawiam BAKU127
    Pozdrawiam Marcin Bąk
    FUDŻI

Domyślnie

BP daje ci tylko wiecej aku i lepsze trzymanie...
    Grip oprocz BP daje ci spusty i inne dziwne ciekawe zjawiska zaleznie od modelu
    "taka będzie przyszłość.ktoś będzie odbierał nasze śmieci i jeszcze się cieszył" A.Stasiuk

Domyślnie

Dzieki SHAKK juz wszystko jasne sprowadziles mnie na ziemię.
    POZDRAWIAM BAKU127
    Pozdrawiam Marcin Bąk
    FUDŻI

Domyślnie Gdzie się daje takie ogłoszenia?????

Mozesz podać jekieś namiary.Pozdrawiam
    Nikon D 800,Nikon D300, Nikon Z6, Sigma art 35/1,4 , Sigma 105 1,4 art, AF-S Nikkor 17-55/2,8, Nikkor 70-200 AFS VR ,Tamron 90 /2,8 ,SB800 , Helios 40-1 85 mm f 1,5 ... Quantuumy..itd.

Domyślnie

Panowie - do F80 tylko battery pack i nikkor 50mm i sprzet jakich malo, wyglada super i tak samo dziala , z daleka wtedy mozna pomylic z F5

Domyślnie

odnosze jakies dziwne wrazenie ze nie widziales F5 w calej okazalosci? F100 to jeszcze jeszcze mozna pomylic z F5 ale F80? Panie widzisz a nie grzmisz...F80 z swoim przecudownym BP to wydmuszka w porownaniu do F5

a jesli chodzi o 50 i jej cudownosc...to juz kwestia gustu
    Ostatnio edytowane przez shakk ; 01-10-2006 o 14:14

Domyślnie

Witam.
    Wracając do tematu to ja uważam,że MB-16 jest super. Po podpięciu do F-80 wzrasta ergonomia i komfort pracy. Naprawdę warto. Co do zasilania to ja używałem typowych (lepszych) paluszków lub akumulatorków w kształcie paluszków. Bez najmniejszych problemów.
    Jak mnie posłuchasz to nie pożałujesz. Miłego focenia.
    nikon

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów