Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Domyślnie plener mostowy ;o)

Kolejny już plener Freelancer'a. Nie wrzucam się w architekturę bo tak nie do końca jest tylko ona.

1. to np. architekturą nie jest ;oP

2. "Ty to wszędzie te butelki" (c) cloned

3.kaczka pod Siekierkowskim

4. Liny mostu S.

5. Chyba komuś się święta pomyliły...

6. Syrenka jaka jest każdy widzi

7. Gołąb koło syrenki

8. Latarnia

9. Ziomy miały sesję z modelką. Polecam zwrócić uwagę na jej odzież. Dziwne, że nikt na nią nie trąbił ;o>

10. A na koniec... Świętokrzyski
    The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you’re a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal.

Domyślnie

yyyy ale o co chodzi ,kazde zdjecie kompletnie w oderwaniu od pozostalych,nie kumam jaki byl przekaz

Domyślnie

Wszyskie one z jednego wyjścia. Cały dowcip polega na tym, że tematem miały być mosty.
    2. najlepsza
    Nikon D60 z KITowym 18-55mm VR + Pentacon 50mm 1.8 / F80 z Nikkor AF 28-105mm

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez domelmel Zobacz posta
    yyyy ale o co chodzi ,kazde zdjecie kompletnie w oderwaniu od pozostalych,nie kumam jaki byl przekaz
    ja odebrałem to jako stosunek autora do tematu spotkania ale chyba nie powinienem tego pisać, bo i tak mnie juz nie lubią

btw thorcik, kiedy do bunkrów jedziemy?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DiodakXP Zobacz posta
    Wszyskie one z jednego wyjścia. Cały dowcip polega na tym, że tematem miały być mosty.
    to taki właśnie tematyczny czerstwiak ;oD
    The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you’re a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez thorcik Zobacz posta
    to taki właśnie tematyczny czerstwiak ;oD

Mhm.. to teraz rozumiem skąd ta powalająca frekwencja

Uprawnienia umieszczania postów