Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Domyślnie ..... The JET SET .........

....czyli połączenie „czarnego” rapu i wokalu ze wspanialym głosem, młodzieńczą energią i talentem urodzonej w Sankt Petersburgu 16-to letniej Sashy
    [center:e973ec9562]

[/center:e973ec9562]

pozdrawiam
    Arkadiusz Pytlas vel golden

Domyślnie

tylko #4 ....

1 - ręka z prawej, ucięte nogi na dziwnej wysokości
    2 - za ciasne, dziwny wyraz twarzy wokalistki, światło w tle rozpraszające uwagę
    3 - obiekt główny - wokalista - schylona głowa - zasłonięta twarz
    4 - OK
    5 - za mało nad głowami, ucięte nogi - lepiej byłoby w pionie
    6 - sztuczne ognie - OK, ale ten gość za nimi to nie bardzo, znów ucięte nogi
    MarcinWilk

sailor
    Gość

Domyślnie

mswilk .. chcialbym przypomniec ze to jest REPORTAZ a nie studio komentarze typu ze przeszkadza swiatlo w tle sa bez sensu

golden .. poza reka na 1ce sa ok. na swiatlo nie miales wplywu, brakuje mi jeszcze ze 2-3 pokazujacych emocje z najdynamiczniejszych kawalkow.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mswilk
    tylko #4 ....

1 - ręka z prawej, ucięte nogi na dziwnej wysokości
    2 - za ciasne, dziwny wyraz twarzy wokalistki, światło w tle rozpraszające uwagę
    3 - obiekt główny - wokalista - schylona głowa - zasłonięta twarz
    4 - OK
    5 - za mało nad głowami, ucięte nogi - lepiej byłoby w pionie
    6 - sztuczne ognie - OK, ale ten gość za nimi to nie bardzo, znów ucięte nogi

.... aleś mnie wypunktował

chciałbym jeszcze przypomnieć iż jest to reportaż z KONCERTU na którym dużo z reguły się dzieje bez naszego wpływu i sugerowanie dziwny wyraz twarzy wokalistki jest raczej bez sensu

... ale dzięki Ci mswilk za komentarze pod moimi postami

pozdrawiam

p.s. mswilk chyba przegapiłeś :P :P :P ten mój wątek http://forum.nikon.org.pl/viewtopic.php?t=29849

Domyślnie

Podobaja mi sie. Jak to sie robi? Ustawiasz czas na stale i priorytet czasu?

Ostatnio w Krynicy Morskiej probowalem cos robic i albo mi ciemnosc wyszla, albo duchy
    Pozdrawiam,
    Paweł
    Mój Instagram

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pawl_s
    Podobaja mi sie. Jak to sie robi? Ustawiasz czas na stale i priorytet czasu?

Ostatnio w Krynicy Morskiej probowalem cos robic i albo mi ciemnosc wyszla, albo duchy
    podstawa to jasny obiektyw ja robię głównie na priorytecie przesłony czyli A przesłona 2.8
    i czasy dobierane automatycznie do tej przesłony - wzystko na granicy poruszenia

pozdrawiam

Domyślnie

klasa foty.
    no moze troche brakuje dzwieku.... (twoj aparat tez nie rejestruje fimikow z dziwekiem ? )
    ...i moze jakiego dynamicznego ujecia.
    Jeśli nachodzi mnie ochota by zrobić coś wielkiego, siadam chwilę w kącie i czekam aż mi przejdzie

Domyślnie

czizas ona ma 16 lat
    |D7100|SB-800|T17-50/2.8|S70-200/2.8|SY8/3.5|nogi GoldPhoto|Manfrotto|SanDisk|
    Pozdrawiam Tomek Kić

Domyślnie

jeszcze żeby to dziecko umiało śpiewać...
    boli mnie kolano czasem

Domyślnie

fajne foteczki ) jakie szkielko?

Uprawnienia umieszczania postów