Szukaj
Arkadiusz Pytlas vel golden
tylko #4 ....
1 - ręka z prawej, ucięte nogi na dziwnej wysokości
2 - za ciasne, dziwny wyraz twarzy wokalistki, światło w tle rozpraszające uwagę
3 - obiekt główny - wokalista - schylona głowa - zasłonięta twarz
4 - OK
5 - za mało nad głowami, ucięte nogi - lepiej byłoby w pionie
6 - sztuczne ognie - OK, ale ten gość za nimi to nie bardzo, znów ucięte nogi
MarcinWilk
mswilk .. chcialbym przypomniec ze to jest REPORTAZ a nie studiokomentarze typu ze przeszkadza swiatlo w tle sa bez sensu
golden .. poza reka na 1ce sa ok. na swiatlo nie miales wplywu, brakuje mi jeszcze ze 2-3 pokazujacych emocje z najdynamiczniejszych kawalkow.
Zamieszczone przez mswilk
.... aleś mnie wypunktował![]()
![]()
![]()
chciałbym jeszcze przypomnieć iż jest to reportaż z KONCERTU na którym dużo z reguły się dzieje bez naszego wpływu i sugerowanie dziwny wyraz twarzy wokalistki jest raczej bez sensu
... ale dzięki Ci mswilk za komentarze pod moimi postami
pozdrawiam
p.s. mswilk chyba przegapiłeś :P :P :P ten mój wątek http://forum.nikon.org.pl/viewtopic.php?t=29849
Podobaja mi sie. Jak to sie robi? Ustawiasz czas na stale i priorytet czasu?
Ostatnio w Krynicy Morskiej probowalem cos robic i albo mi ciemnosc wyszla, albo duchy![]()
podstawa to jasny obiektyw ja robię głównie na priorytecie przesłony czyli A przesłona 2.8Zamieszczone przez pawl_s
i czasy dobierane automatycznie do tej przesłony - wzystko na granicy poruszenia![]()
![]()
![]()
pozdrawiam
klasa foty.
no moze troche brakuje dzwieku.... (twoj aparat tez nie rejestruje fimikow z dziwekiem ?)
...i moze jakiego dynamicznego ujecia.
Jeśli nachodzi mnie ochota by zrobić coś wielkiego, siadam chwilę w kącie i czekam aż mi przejdzie
czizas ona ma 16 lat![]()
|D7100|SB-800|T17-50/2.8|S70-200/2.8|SY8/3.5|nogi GoldPhoto|Manfrotto|SanDisk|
Pozdrawiam Tomek Kić
jeszcze żeby to dziecko umiało śpiewać...
boli mnie kolano czasem
Skontaktuj się z nami