Close

Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 52

Wątek: D60

Domyślnie

Poruszone nie są fakt, raczej kiepska jakość szkiełka daje się we znaki
    D7000 i parę słoików
    Forza Motorsport...

Domyślnie

Wiesz...może po prostu stałeś za blisko, bo na płaszczyźnie twarzy ostrości nie ma, ale już poniżej jest.
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

Ja bym powiedział, że bardziej na twarzy jest niż poniżej, ale mogę sie mylić
    D7000 i parę słoików
    Forza Motorsport...

Domyślnie

Efekt niewystrzenia zdarza sie tamronowi nawet przy ogn 70 nie powinno byc wiec mowy o poruszonym zdjeciu

Domyślnie

Tu jest wg mnie ok (choć kadr leży )

1.

2. Tu jest poniżej, na pewno nie na twarzy.

3. Jak dla mnie nie wyostrzone po zmniejszaniu
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

Sorry moje wypowiedzi dotyczyły tego pierwszego zdjęcia, nie widziałem reszty
    D7000 i parę słoików
    Forza Motorsport...

Domyślnie

Czyli w sumie nic nowego sie nie dowiedzialem, ale i tak dzieki

Domyślnie

No jak się nie dowiedziałeś? Stań dalej i będziesz miał ostre zdjęcia.

Domyślnie

no wlasnie ,ale minimalna odleglosc ostrzenia dla tamrona to 1,5m i robie rozne zdjecia, staje nawet dalej,jak staram sie pstryknac twarz to losowo aparat robi raz ostre raz nieostre,moze ja cos zle robie ??

Domyślnie

A ten Tamron ma silniczek, czy na manualu lecisz?

Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów