Close

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 33 z 33

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mziel Zobacz posta
    Ze wszystkich jakoś tylko 3 mnie wciągnęła. Ciemno miałeś, co?
    To nie był koncert na otwartej przestrzeni, gdzie zazwyczaj są świetne światła ale jak dla mnie było wystarczająco. Zabawa zaczyna sie dopiero przy kilku lampkach na micro koncertach w małych klubach to jest hardcore. Każdy kto ma troche pojecia o foceniu na koncertach przy dobrych swiatlach zrobi zdjecia ale dopiero na mniejszych koncertach, sztuka jest wyciagnac ile sie da z kiepskich warunkow. Ale nie wszyscy to doceniaja.
    D3,D750,D80,N14-14,N24,N24-70,N70-200VRII,N50,Z16,S85,SB-80,800,900
    www.mariuszlinkiewicz.pl (w przebudowie)

Domyślnie

Ok. Masz rację - uwielbiam światła na scenie - ostatni koncert, który robiłem miał światła w tle i niezbyt często oświetlenie na wokalistach.
    Patrząc pod kątem koncertu przy kilku lampkach... Zweryfikowałeś moje podejście do tych zdjęć. Wcześniej widziałem "ciemność". Teraz pojawiły się nowe elementy. Moje poprzednie nastawienie wynikało z tego, że na koncertach zawsze ważne są dla mnie... kolory w tle Wiem. Może to i śmiesznie brzmi ale jak nie ma tego koloru na fotce, to mi nie podoba się.

1. Podoba mi się umieszczenie perkusji pod gryfem gitary, plus małych klubów - można dojrzeć perkusję Nogi bardzo ciemne - pewnie chciałeś wyciągnąć ale nie było możliwości, czy nie byłoby wtedy więcej światła u góry? Zdjęcie, po zweryfikowaniu poglądów bardzo przyjemne.
    2. Niezbyt często daję całe postacie bo nie lubię tego bałaganu na scenach - wkurzają mnie odsłuchy, efekty, metry kabli - dla niektórych robią klimat, ja tego nie lubię.
    Niestety, przeważnie nie da się tego uniknąć... Dla moich oczu za dużo przeszkadzaczy na tej fotce. Nie pasuje mi również kolor -
    3. Najlepsze ze wszystkich - mój klimat Bardzo fajnie złapałeś go wśród świetlnych trójkątów.
    4. Dobra wersja dwójki - i kolor i kadr i bałaganu mniej. Mocno cięta z lewej ale wiadomo - to koncert. Jakbyś przyciął z prawej to straciłbyś ładne światełko.
    5. Jest coś w tym zdjęciu - mina, moment, połączenie dwóch gitarzystów, oblanie zielonym światłem.
    6. Fajny moment ale ten żuraw odciąga mój wzrok od sceny

7. Ciekawe zdjęcie - przeszkadza mi tylko LD.
    8 i 9 - tutaj męczy mnie kolorystyka - wiadomo, każdy lubi coś innego. Kadr, moment - ok.
    10 - oglądane na czarnym tle traci bo nie ma odcięcia żadnego. Niestety, przy tak ciemnych kadrach widziałbym jakiś 1px białej obwódki, cokolwiek. Zdjęcia są wtedy czytelniejsze.
    11. Czerwień na tym zdjęciu wprowadza u mnie wrażenie nieostrości, ciężko mi się patrzy na ten kadr.
    12. Strasznie ciemno ale zdjęcie podoba mi się.
    13. Zbyt szeroko, zbyt ogólnie. Te dla odmiany zupełnie mi się nie podoba.

Mam nadzieję, że tym razem wyraziłem się nieco porządniej
    D300 i kilka butelek z denkiem ale bez szyjki...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mziel Zobacz posta
    Ok. Masz rację - uwielbiam światła na scenie - ostatni koncert, który robiłem miał światła w tle i niezbyt często oświetlenie na wokalistach.
    Patrząc pod kątem koncertu przy kilku lampkach... Zweryfikowałeś moje podejście do tych zdjęć. Wcześniej widziałem "ciemność". Teraz pojawiły się nowe elementy. Moje poprzednie nastawienie wynikało z tego, że na koncertach zawsze ważne są dla mnie... kolory w tle Wiem. Może to i śmiesznie brzmi ale jak nie ma tego koloru na fotce, to mi nie podoba się.

1. Podoba mi się umieszczenie perkusji pod gryfem gitary, plus małych klubów - można dojrzeć perkusję Nogi bardzo ciemne - pewnie chciałeś wyciągnąć ale nie było możliwości, czy nie byłoby wtedy więcej światła u góry? Zdjęcie, po zweryfikowaniu poglądów bardzo przyjemne.
    2. Niezbyt często daję całe postacie bo nie lubię tego bałaganu na scenach - wkurzają mnie odsłuchy, efekty, metry kabli - dla niektórych robią klimat, ja tego nie lubię.
    Niestety, przeważnie nie da się tego uniknąć... Dla moich oczu za dużo przeszkadzaczy na tej fotce. Nie pasuje mi również kolor -
    3. Najlepsze ze wszystkich - mój klimat Bardzo fajnie złapałeś go wśród świetlnych trójkątów.
    4. Dobra wersja dwójki - i kolor i kadr i bałaganu mniej. Mocno cięta z lewej ale wiadomo - to koncert. Jakbyś przyciął z prawej to straciłbyś ładne światełko.
    5. Jest coś w tym zdjęciu - mina, moment, połączenie dwóch gitarzystów, oblanie zielonym światłem.
    6. Fajny moment ale ten żuraw odciąga mój wzrok od sceny

7. Ciekawe zdjęcie - przeszkadza mi tylko LD.
    8 i 9 - tutaj męczy mnie kolorystyka - wiadomo, każdy lubi coś innego. Kadr, moment - ok.
    10 - oglądane na czarnym tle traci bo nie ma odcięcia żadnego. Niestety, przy tak ciemnych kadrach widziałbym jakiś 1px białej obwódki, cokolwiek. Zdjęcia są wtedy czytelniejsze.
    11. Czerwień na tym zdjęciu wprowadza u mnie wrażenie nieostrości, ciężko mi się patrzy na ten kadr.
    12. Strasznie ciemno ale zdjęcie podoba mi się.
    13. Zbyt szeroko, zbyt ogólnie. Te dla odmiany zupełnie mi się nie podoba.

Mam nadzieję, że tym razem wyraziłem się nieco porządniej

Bardzo dziękuję za Twoją opinie mziel, z krytykami częściowo się zgadzam ( tz. rzuciłeś mi inne światło ( czasem dosłownie ) na moje prace ).

Pozdrawiam,
    AMI
    D3,D750,D80,N14-14,N24,N24-70,N70-200VRII,N50,Z16,S85,SB-80,800,900
    www.mariuszlinkiewicz.pl (w przebudowie)

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów