Szukaj
Naprawdę super fotki szkoda, że nie mogłem być...![]()
Dobre, ale za dużo. Powinieneś wybrać po tak mniej więcej dwa kadry i te zaprezentować - bo tak, to mam dwie grupki po 6, z których poszczególne nie różnią się jakoś specjalnie.
...a się nie mogłem zdecydować- bardzo owocny plener był.
6 zdjęć z całodniowego pleneru? no kaman, troszkie mało ;oP
wybieram #9
The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you’re a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal.
imo nuda ale dla mnie takie zdjęcia zawsze pozostaną mało interesujące. Dlatego zresztą mnie tam z wami nie było
A co do strony technicznej to ja jestem zwolennikiem większego kontrastu i może tak bym widział te bw co wrzuciłeś. Dwójka imo najlepsza
//edit: pomyliłem się, o trójkę mi chodziłoPo prostu nr pod zdjęciem mnie zmyliła :P
Thorcik draniu, chciałem dać Ci szansę, żebyś się wykazał
a tak na poważnie-to te wydały mi się najciekawsze do pokazania-niech każdy sobie coś wybierze. Nie będę tu robił wernisażu- po prostu kilkanaście fotek z pleneru, nie chciałem też wstawiać milionowej kopii innych fotek tych mostów. Nie sądze też, żebym robiąc te powyższe odkrył Amerykę. Mam jedynie odrobinę nadziei, na niebanalność. Jeśli tak nie jest to trudno, idę robić zdjęcia dalej![]()
Wow widze, że ta Syrenka to fajna laseczkaFotka prosta i dobrze bo dobra.
Dobrze, że Syrenka ma miecz bo różnie z tym bywało...
Skontaktuj się z nami