Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 25

Wątek: Dolina

Domyślnie

1 przepiekna.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Piotr_ek Zobacz posta

ADAS a odnośnie tego co pisałeś o waleniu w kole przy skręcie - to przegub Ci się rozpada, zapewne zewnętrzny. Na oko nic nie zobaczysz, trzeba wymienić

Tu masz odpowiedz
    Cytat Zamieszczone przez ADAS Zobacz posta
    Dziś z kumplem (dzieci bawiły się w piaskownicy) rozmawiałem że mic coś wali w kole po prawej stronie jak skręcam w lewo. Szczególnie jak jade ze sklepu do domu (jest uskok jak sie kończy parking) lub na progach zwalniających. Myślę że to coś z zawieszeniem. Kolega mówi że mial tak samo i jak skręcał to mu koło poleciało i wyrwało jakiś wałek ze skrzyni i cały olej na ulicę.
    Umówiliśmy się, że dzici odstawimy na bajke to zobaczymy c i jak może już trzeba inwestować (w zeszłym roku generalny zawieszenia)
    Podstawiliśmy lewarek pod lewą stronę, podniosłem i kręcimy kołem. Nic normalnie nic wszyska jak ulał. Jak z bajki sąsiedzi doszliśmy do wniosku że przecież wali z prawej
    Po podniesieniu prawej seria testów nic. Gdy skreciliśmy kołem (tak jak jadę ze sklepu i na tym uskoku skaczę) to okazało się .... że plastik z nadkola (odkręcona śróbka) wali w koło i terkocze.
    A ja głupi 2 misiące nie mogę ustawić wizyty w warsztacie bo dziecko trzeba do przedszkola bo coś tam.
    Mówiąc na koniec MOGE JECHAC NA PLENER
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Jedynka bardzo ładna

Domyślnie

Fajne klimatyczne foty, na drugim jakiś babol/ptak.

Domyślnie

obydwa bardzo mi się podobają. Jest naprawdę świetnie. i zazdroszczę takich widoków

Domyślnie

jedynka bardzo dobra , klimatyczna , wręcz malarska ale Przemek do wystemplowania

Domyślnie Czas na bonus

Dziekuję za opinie.
    Kto był ten wie jaka była frajda.
    dla Was mam bonusik na koniec.
    3.

Pozdrawiam Adas

Domyślnie

Nie poprawiaj,jedynka jest b.ładna,piękna pastelka....Troszkę bałaganu nikomu nikomu nie zaszkodzi..
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Przemej jest częścią środowiska i zostanie.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów