Close

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 43 z 43

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sławomirowski Zobacz posta
    No cóż - widać przejadłem się tematycznie - pewnie zanudzam bo monotonne te moje amatorskie wypociny. Dziękuję za wszystkie komentarze i opinie.
    To nie tak! Myślę, że przyczyny, choć co prawda w innym wątku, trafnie opisał jchyra. Zacytuję, bo zgadzam się z tą opinią w zupełności:

Cytat Zamieszczone przez jchyra Zobacz posta
    (...) W sprawach "organizacyjnych" jeśli mógłbym coś doradzić, to najlepiej wstawiaj po 3 - 4 zdjęcia w jednym wątku. Gwarantuje to największe zainteresowanie bo prowokuje do porównań. Jest też zgodne z forumową tradycją. Najgorsze są wątki tasiemce, gdzie co jakiś czas dokłada się po kila fotografii. Trudno się w takim galimatiasie połapać, odszukanie zdjęcia do którego odnosi się komentarz doprowadza do szału. Mnie to skutecznie zniechęca, nie wiem jak innych. Idealnie jest, gdy komentowane prace znajdują się w pierwszym poście, łatwo jest wrócić nawet z piątej czy dziesiątej podstrony i "porównać" komentarz a obrazem. (...)
    Uważam, że robisz dobre zdjęcia i z chęcią obejrzę kolejne - więc dawaj! Zapraszam także do komentowania zdjęć innych forumowiczów!
    "Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry Pratchett
    Pozdrawiam! Jacek

Domyślnie

Fremen masz rację - przegiąłem z ilością zdjęć. Też w sumie nie są jakieś wybitne, żeby chciało się do wątku wracać. Dzięki za radę. Jeśli chodzi o komentarze do zdjęć innych - to raczej od początku unikam. Jakieś amatorskie uwagi w moim wydaniu nie wniosą wiele, niewiele mogę doradzić innym a większość tutaj robi super zdjęcia. No chyba, że po prostu będę pisał jak ja dane zdjęcie odbieram, ale może przy tym "pójść na noże"

Domyślnie

1. bardzo dobre, ale troszkę bym poprawił w PS ostrość i lokalne kontrasty
    2. kiepskie
    3. bardzo ładna zima
    Mamiya + Sony

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345

Uprawnienia umieszczania postów