Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 26

Domyślnie Obrazki z Paryża

Daaawno nic nie wrzucałem. Ostatnio miałem okazję byc nad sekwaną i jakoś bardziej niż z wieżą czy łukiem próbowałem mierzyc sie fotograficznie z paryską międzynarodówką...
    od razu mowie, ze zdaje sobie sprawe z poucinaych konczyn itp. - no ale jeszcze w ogniu ulicznego portretowania stresik mnie lapie i nie jestem w stanie zadbac o wszystko o co zadbac chcialbym.

1.paryski naleśnikarz

2.bukinista spod Notre Dame

3.kelner na fajrancie

4.skate-tancerz znad sekwany

5.sprzedawca wież za 1 euro.

Domyślnie

Jak zobaczyłem jedynke, to sobie pomyślałem ... łeee tam... no ale po niej każda kolejna ... po prostu REWELACJA.

ramicx
    Gość

Domyślnie

5 - nie podoba się winieta i wydaje mi się zbyt jasne... ale to maly pikuś bo fotka jak zloto...

c-man
    Gość

Domyślnie

Bardzo fajne - świetnie podszedłeś do tematu, pokazując ludzi, którzy tworzą to miasto...
    Moimi faworytami są czarno-białe zdjęcia, szczególnie ostatnie, ale te fotki działają najlepiej w komplecie - gdyby tak cały cykl zrobić w B&W?

Oszczędny w słowach Awatar tomko
    Miasto
    Prawie W-wa ;)

Domyślnie

Bardzo fajna seria. 2 i 5. - najfajniejszy klimat. Tylko rzeczywiście ta winieta na 4 i 2 ciut za mocna.

tak na marginesie - bukinista - kiedyś bardzo powszechna profesja nad Wisłą. Obecnie w zaniku. I nie pisze o dziadku który na kocyku ma rozłożonych kilka książek. W Warszawie było całkiem sporo straganów z rożnymi książkami i nie tylko do sprzedaży - można było przyjść i poczytać

Domyślnie

jedynka kosz,reszta bardzo fajna a w szczegolnosci 5

Domyślnie

4 byłaby cudowna, gdybyś ujął całą katedrę, która jest widoczna w tle 1 zbyt "płytka", 2 i 3 bardzo mi się podobają
    Nikon D60, NR 18-55mm VR, NR 50mm F1,8, Cokin P

Domyślnie

Dobre zdjęcia, ale jedynkę i dwójkę mogłeś lepiej skadrować, a dokładnie kończyn nie ucinać
    The pięćdziesiąt
    Chciałbym mieć kilka szkieł ostrych niczym kieł.

Domyślnie

Znakomite, klimatyczne fotografie - szczególnie te czarno-białe.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów