Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Domyślnie First Time - Glamour (targi foto-video Łódź)

Początki moje z glamour. Światło zastane.Mam nadzieje, że dział dobry. Pani z targów foto-video w Łodzi.

Domyślnie

1 i 2 na "Tak", 3 na "Nie" (coś przy ustach majstrowałeś?)

Domyślnie

moja wina na 3 podbijałem saturacje w jeepie i przeniosło się na usta, jakby się dało to podmieniłbym to zdjęcie

Domyślnie

no dobra ale o co chodzi ? no jak dla mnie to "pstryk" i tyle poza tym to nie ten dział
    kilka puszek jakieś szkła i brak spiżarni do przechowywania + masa nauki ;p

Domyślnie

Na moim crt ruda Pani ma żółtaczkę .
    kupa sprzętu i tragarz

BLOG STRONA

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ruda# Zobacz posta
    Na moim crt ruda Pani ma żółtaczkę .
    Fakt, ale gdyby ją podleczyć to zdjęcie nawet mi się podoba, a zwłaszcza ten kontrast miedzy włosami a tłem .

Domyślnie

Lagunman jak to dobrze , że na Twojej www dział GLAMOUR sesja w sklepie to nie zwykłe pstryki.

Domyślnie

Widzę, że znikła jedna fota. I dobrze - odstawała poziomem. Zdjęcie numer jeden bardzo pasuje do tego działu a drugie... może mniej ale też jest ładne.
    Nikon D80 + Nikkor 50 mm/1,8 + marzenia o kolejnych szkiełkach

Domyślnie

na pierwszym balans bieli do poprawki i kadrował bym w pion z głową modelki po lewej, na drugim za kontrastowo ale podoba mi się kadr
    a i na pierwszym rozjaśnił bym oczy. ogólnie szału nie ma ale dają rade

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lukas_78 Zobacz posta
    Lagunman jak to dobrze , że na Twojej www dział GLAMOUR sesja w sklepie to nie zwykłe pstryki.
    powiedzmy że nie nardzo rozumiem :/ u mnie jest wielki kocioł w glamourze ale nie bede robił 100 zakładek bo to bzdura poza tym targi i zrobione na nich zdjecia to REPORTAŻ a nie glamour radzę zapoznać się z tymi dwiema definicjami ale widze że chyba uraziłem Twoje ego skoro nie potrafisz przyjac krytyki
    kilka puszek jakieś szkła i brak spiżarni do przechowywania + masa nauki ;p

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów