Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Domyślnie

Masz rację
    Nikon D80 + Nikkor 50 mm/1,8 + marzenia o kolejnych szkiełkach

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Grzegorka Zobacz posta
    Może mi się tylko wydaje ale to jest sukienka, czyli całość. To już nie te czasy gdzie się nie łączyło kropek z kwadratami i pasków z kratką...
    Masz racje, jest to sukienka. Niestety nie wszyscy widać rozeznają się choć trochę w dzisiejszych trendach w modzie

Cytat Zamieszczone przez Vespalock Zobacz posta
    ...Okulary też paskudne. Do tego brzydka, przygarbiona poza modelki. Same minusy.
    hmmm, polecam przejrzeć trochę magazynów z modą --- okulary te są z najnowszej kolekcji YSL --- wedlug mnie świetnie pasują do twarzy Dominiki , zresztą dobrze by było gdyby jakaś kobieta wypowiedziała sie odnośnie tych okularów , na pewno bedzie bardziej zorientowana.
    Odnośnie pozy to no cóż, mi się podoba i ta okropna winieta też mi się podoba, zresztąnie tylko mi
    Cytat Zamieszczone przez kroolik Zobacz posta
    super ostanie po prawej
    | Nikon |

Domyślnie

Hehe, mrcll, może i nie znam się na modzie ale nie zawsze to co się znajduje w najnowszych kolekcjach musi wzbudzać zachwyt :P Ostre wzorki sukienki też nie każdemu przypadną do gustu. Okulary za bardzo zasłaniają śliczną buzię i jakoś nie wyglądają na niej twarzowo. To tylko moja opinia A jak pisałem wcześniej - pozostałe fotki bardzo mi się podobają
    Nikon D80 + Nikkor 50 mm/1,8 + marzenia o kolejnych szkiełkach

Domyślnie

spox ile ludzi tyle gustów
    | Nikon |

Domyślnie

dziekuje wszystkim za odwiedziny i mile slowo,

jeszcze jedno z dzisiaj

6
    pozdrawiam
    Marcin
    | Nikon |

Domyślnie