czy wyostrzac body D3?
jesli tak?jaka wartoscią?
dziekowac z gory za porady
Szukaj
czy wyostrzac body D3?
jesli tak?jaka wartoscią?
dziekowac z gory za porady
JK wielkie dzieki
Nowy tutaj jestem
Widze ze moderacja dziala
chwali sie to
ychy ychy
D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
www.SALDAT.pl
stig... uwazaj bo jak ja napisałem, że wyostrza się na tyle jaki się chce osiągnąć efekt i wartość to najlepiej w skali od 1 do 9 to mój post poleciał do kosza... więc obawiam się, że twoją wypowiedź może spotkać to samo.
JK nadgorliwość gorsza od ...![]()
D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
www.SALDAT.pl
Ja doskonale rozumiem, że to pytanie nie jest najszczęśliwiej sformułowane, ale jaja, które niektórzy już zaczęli sobie tu robić, nie były na miejscu. Trzeba odróżnić merytoryczne odpowiedzi, od niewybrednych żartów z pytającego i głupawych uwag. Mam nadzieję, że jest to jasne.
Jacek
Nie mam d3ale podobno wyostrzenie w programie na kompie daje lepsze efekty niż to w (jakimkolwiek) body. Przewaga polega przede wszystkim na większej kontroli kiedy robisz to sam w sofcie, no i wyostrzasz po ewentualnej obróbce. Mam pytanko jak najbardziej nie zlośliwe, masz d3 i zadajesz takie pytanie, tzn. podejrzewam że mialeś wcześniej jakieś inne lustro, jak więc tam wyostrzaleś ?
Pzdr![]()
a może odesłać kolegę do wątków które już były bo założenie takiego tematu tylko zaśmieca forum. Ja rozumiem, że kolega nowy, ale bez przesady. Przecież wystarczy zrobić 10 (słownie 10) zdjęć, tego samego motywu, po kolei wyostrzyć od 0 do 10 wywołać i gotowe...
Przecież zdajesz sobie sprawę JK, że nie ma odpowiedzi na zadane w wątku pytanie.
I dlatego udzieliłeś koledze takiej mądrej rady?Zamieszczone przez thor88
Zapewne chciałeś pomóc.
Jacek
Skontaktuj się z nami