Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Domyślnie Z ostatniego pleneru

Takie dwa z ostatniego pleneru. Miałem przyjemność pracować z kolegą Krzyśkiem(skoras pozdrawiam!). Co o nich (zdjęciach) myślicie?

1. Marta

2. Magda

NEX 5N i M42
    "Twoje słowa, głupcze, będą cię kiedyś sądzić..."

Domyślnie

przyjemnie sie patrzy na te fotki

Domyślnie

mi brakuje kontaktu wzrokowego i w ogole emocji... na 1 Marta sobie costam dlubie w drzewie od niechcenia a 2 Magda chyba zauwazyla ze panele sa krzywo polozone... no nie wiem, ale takie wlasnie mam odczucia. Za to fajny processing drugiego zdjecia, podobaja mi sie takie klimaty
    jakies tam fotki : trzymać ręce na piersiach panienek i patrzeć na chmury typu cumulus w kolorze białym...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ArtX Zobacz posta
    mi brakuje kontaktu wzrokowego i w ogole emocji... na 1 Marta sobie costam dlubie w drzewie od niechcenia a 2 Magda chyba zauwazyla ze panele sa krzywo polozone... no nie wiem, ale takie wlasnie mam odczucia. Za to fajny processing drugiego zdjecia, podobaja mi sie takie klimaty
    A czy na każdym zdjęciu modelka musi wlepiać oczy w fotografa/obiektyw (zależy, co ładniejsze) Na tych zdjęcia też są jakieś stany emocjonalne, chciałem przekazać zamyślenie, może zawstydzenie - czy to musi być od razu krzyk, strach albo inne jakieś gwałtowne uczucia? Próbowałem subtelniej:P Dzięki za uznanie dla obróbki drugiego zdjęcia - chciałem sprawdzić, jak będzie odebrane
    NEX 5N i M42

Domyślnie

w jedynce ladny kontrast ale w dwojce mozna by dol skadrowac bo jakos ten kadr jest taki sobie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Dziurex Zobacz posta
    w jedynce ladny kontrast ale w dwojce mozna by dol skadrowac bo jakos ten kadr jest taki sobie.
    I uciąć na wysokości bioder? Eee... nieee...
    NEX 5N i M42

Uprawnienia umieszczania postów