Mam 8 partów archiwum rara z filmem Miś, jak to scalić za pomocą Total Commander'a, żeby był jeden film?![]()
Szukaj
Mam 8 partów archiwum rara z filmem Miś, jak to scalić za pomocą Total Commander'a, żeby był jeden film?![]()
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
yyy, rozpakować? np. 7-zip'em ;o)
edit: zakładam, że chodzi Ci o części, tak? ];o>
The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you’re a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal.
No tak ale mam części od 0 do 7 np. MiS_part0.rar i pliki w środku są dokładnie takie same. Napisz łopatologicznie. Ja myślę, że muszę te archiwa połączyć najpierw, bo jak otwieram jedno winrarem to mi pisze, że archiwum niekompletne![]()
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
Powinien być jeden specjalny plik, który właśnie do scalania służy - i wygląda inaczej niż reszta (w TC) - na niego klikasz i powinno pójść.
Niestety zbyt dużego doświadczenia z TC nie mam, bodajże raz coś robiłem... Próbuj - inni mnie poprawią najwyżej...
TC jak dzielisz to robi *.001, *.002.
Sciągnij WinRAR'a i powinien sam połączyć.
Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.
Wyskakuje mi plik uszkodzony, nieoczekiwany koniec archiwum. No oczywiście, że koniec jak jest poćwiartowane![]()
A tego TC to masz gołego? Ja używam TC UP i w podobnych sytuacjach wskazuje pierwszy plik archiwum i rozpakuj. I to wsjo.
pozdrawiam Krzysiaczek
http://tcup.pl/index.php?l=pl
Może czas na upgrade, niekoniecznie do TC UP![]()
Ostatnio edytowane przez szymony ; 03-04-2009 o 05:24
pozdrawiam Krzysiaczek
Skontaktuj się z nami