Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: D50 -funkcje

Domyślnie

"dlaczego nie mogę kadrować na ekraniku?"
    Olympus troche namieszał, przez co juz nie można się za bardzo z tego śmiać
    Ludziom się nie chce czytać i dowiadywać, a jedyna ich wiedza jest taka, że lustrzanka to drogi i profesjonalny sprzęt, który nieźle wygląda na szyi.

A jeśli chodzi o zabawne historyjki, to do sklepu gdzie pracowałem przyszła kobieta z zamiarem kupienia nowej karty pamięci, bo poprzednią już zapełniła zdjęciami i więcej nie wchodziło. [/quote]
    The pięćdziesiąt
    Chciałbym mieć kilka szkieł ostrych niczym kieł.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Megazordon
    A jeśli chodzi o zabawne historyjki, to do sklepu gdzie pracowałem przyszła kobieta z zamiarem kupienia nowej karty pamięci, bo poprzednią już zapełniła zdjęciami i więcej nie wchodziło.
    i co? sprzedales jej nowa karte?
    Baw się świetnie absolutnie bez powodu.

Domyślnie

Z tą kartą to trochę jak "wsadziłem drugą dyskietkę instalacyjną do napędu, ale trzecia już się nie mieści".

Bądźmy wyrozumiali. Ludzie zassali cyfrową rewolucję dopiero niedawno. Nauczajmy, nie wyśmiewajmy...
    Fiat Lux

Domyślnie

Nie oszukujmy sie cyfrowa rewolucja trwa od ladnych kilkunastu lat (faktycznie w ostatnich lataczh bez porównania w wiekszej skali) i w tej chwili uP sa dosłownie wszedzie, wiec IMHO KAZDY powinien mieć podstawową chociażby wiedze o świecie 0/1, przynajmniej poto żeby nie dawac sie robić w bambuko przez producentów i sprzedawców którzy często wlasnie na tej niewiedzy zarabieją.
    I żeby nie było nieścisłości to nie mam nic do sprzedawców bo to ich biznes ale ludzie kurna badzcie swiadomi!
    Pozdrawiam Tomasz
    D-7000, D-80, F-601m, N18-105dx VR, N18-70dx, N70-300VR, SB-800, kilka sowieckich słoików

Domyślnie Pobożne życzenia

Cytat Zamieszczone przez flyski
    Nie oszukujmy sie cyfrowa rewolucja trwa od ladnych kilkunastu lat
    No nie - taka prawdziwa eksplozja aparatów cyfrowych nastąpiła stosunkowo niedawno - jak zresztą mówisz.

IMHO KAZDY powinien mieć podstawową chociażby wiedze o świecie 0/1
    To świat byłby idealny. Niestety ogromna większość ludzi ma cyfraka dlatego właśnie, że ktoś im wcisnął kit, że to jest takie genialne i kompletnie nie wnika w technologiczny aspekt sprawy.

ludzie kurna badzcie swiadomi!
    To trzeba chcieć. A większość niestety woli oglądać taniec z gwiazdami zamiast coś przeczytać i czegoś się nauczyć.
    Poza tym zadaniem sprzedawcy jest sprzedać produkt. Edukacja klienta to już (niestety) wartość dodana.
    Wpadłem kiedyś do salonu Pomarańczy i słyszę jak sprzedawca mówi komuś o telefonie. Pierwsza rzecz, jaką powiedział, to: "telefon ma aparat cyfrowy". Nie, że internet, pamięć tylko aparat!

Paweł
    Fiat Lux

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PaSkal
    "telefon ma aparat cyfrowy"
    to trzeba bylo sie spytac czy nie ma modeli z analogami
    D270 + MB | 12-24 | 17-50 | 70-200VR | SB 826
    www.slubfotki.pl - zdjęcia ze slubu NIKONem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ictus
    to trzeba bylo sie spytac czy nie ma modeli z analogami
    ROTFLROTFL

Wiesz co - ja naprawdę tak zrobię. Tylko żeby jakoś nagrać reakcje ziutka w salonie.

P.
    Fiat Lux

Domyślnie

wystarczy sie zapytac "a gdzie tu sie klisze wklada?" )
    D270 + MB | 12-24 | 17-50 | 70-200VR | SB 826
    www.slubfotki.pl - zdjęcia ze slubu NIKONem

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów