Close

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 39 z 39

Domyślnie

Piekne dzieki bardzo fajnie to zrobiles
    Pozdrawiam Mirek
    NIKON

Domyślnie

odświeżam kilka nowych kościół naprawde cieeemny http://www.mogilska.w8w.pl/sigma2/index.html
    sporo gratów

Domyślnie

Dzięki za sample i wskazanie tego wątku.
    Cytat Zamieszczone przez mpwt Zobacz posta
    ... szkiełko ....dla mnie niemal podstawowe... a cena S12-24 jest niezła w stosunku do konkurencji jak i jakości..
    nikkor 14-24 jest nieprawdopodobnie dobry. Gdybym był wielbicielem szerokich kątów, to bym się rozchorował, a go kupił . Jak nie testowałes to ... nie testuj , no chyba, że masz na niego kasę.
    Teraz przeglądam wszystkie inne szerokokątne zoomy i wszystko co istnieje jest o parę długości z tyłu . Ostry jak brzytwa nawet w narożnikach! A jak wyglądają rogi w tych zoomach 12-24 czy 17-35 to sami widzicie.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Jak się odrobię to wrzuce pare ślubniaków z tej sigmy, niejest tak źle, a n14-24 wole nawet niedotykać żona mogła by nieprzeżyć... może kiedyś w odległej przyszłości
    sporo gratów

Domyślnie

Znowu odświeżam http://www.fotomogilska.pl/TEMP/sigma3/album/slide.html kilka z soboty. To szkło naprawde niejest złe ;0 ktoś jeszcze ma?
    sporo gratów

Domyślnie

Calkiem sympatycznie to wyszlo
    NIKON

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mirek Zobacz posta
    Calkiem sympatycznie to wyszlo
    Sorry ale nie wiem do czego porównujesz - jeśli do analogicznych kadrów na N14-24 - to myślę że jest średnio

A co do zdjęć - wg mnie źle wykorzystany szeroki - Młoda jest rozciągnięta - wg mnie nieakceptowane zdjęcia do oddania - trzeba się PSem pobawić aby ciut wyprostować - a następny razem unikać Panny w jednym rogu - w drugim Mlodego...

Poza tym to "ziarno" mi nie pasuje do klimatu - zdjęcia nie są czyste...
    śluby, robaki, i dzieciaki a także wyprawy
    Pawel Borowka
    <')(((<-( <')(((<-( The deeper I go
    <')(((<-( The better I get

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    nikkor 14-24 jest nieprawdopodobnie dobry. Gdybym był wielbicielem szerokich kątów, to bym się rozchorował, a go kupił . Jak nie testowałes to ... nie testuj ,
    Wiem jaki jest N14-24... wolę nie myśleć. Ale porównywałem i na szerokim kącie te 2mm to sporo. Co nie zmienia faktu, że jakbym za cenę S12-24 miał N14-24... Tak więc N14-24 będzie chyba w następnym życiu
    Pozdrawiam! Marcin fotoblog fotografia
    F100,D700,D80 | N 35/2D 50/1.4D 105/2.8D 24-85G 35-70/2.8D 75-150/3.5AiS | Σ 12-24 70-300 | Sonnar 300/4 | Soligor 135/2.8 | SW 150/750 | SB-800/400 | LS-2000 | HEQ5

Domyślnie

heh panie Borowa wyluzuj Pan i tyle, niewszystkie są powyciągane a te które są to są specjalnie a ziarno wyszło bo miniatury były chyba ze 4 razy zmniejszane... ta sigma pozwala na fajną zabawę perspektywą
    sporo gratów

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów