Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: Sandra

Domyślnie

Czy z everymanem się umówiłaś? Ładnie, mnie się podobają, aczkolwiek na tło bym pomarudził.
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

Sandrę mamy z warsztów dlatego wspólna...

Zaziel
    Gość

Domyślnie

Modelka cudna. Bajzel jak na przypadkowej sesji na plenerze Na pamiątkę a nie "artisticzne" foty :*

Domyślnie

Może to moje mylne wrażenie, ale wydaje mi się, że foty są poruszone (lub nie ostre), w szczególności 1,3 i 4. Patrząc w exifa przy 1/80 powinno być ok, a nie jest. Może ktoś mądrzejszy ode mnie coś poradzi, bo mnie jest ciężko.

Poza tym fotki są do siebie bardzo zbliżone, jeżeli chodzi o pozę modelki. Myślę, że dałbym jakieś urozmaicenie.
    Zapraszam do skorzystania z usług fotografii i wideofilmowania ślubnego w Bydgoszczy.

zawodowyfotograf.pl

Domyślnie

Nie gadają do mnie te foty...

Domyślnie

4 rewelacja
    tylko 4
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

Modelka bardzo dużo dodaje uroku tym fotografią, ale tło trochę psuje odbiór

Domyślnie

Ja tam tla nie widze ale to zasluga modelki, he he he.
    Kolorystyka cudna !!

Domyślnie

niczym seria zdjęć poklatkowych.. może jedynka by wystarczyła..pzd
    ogólnie analogowo..
    www.lizakowski-photo.art.pl

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów