nie podobalo sie jak uciekla .. moze tym razem spodoba sie bardziej
1.
![]()
2.
![]()
3.
![]()
4.
![]()
5.
![]()
zapraszam do komentowania
Szukaj
nie podobalo sie jak uciekla .. moze tym razem spodoba sie bardziej
1.
![]()
2.
![]()
3.
![]()
4.
![]()
5.
![]()
zapraszam do komentowania
1 nie bo swiatlo nieciekawe
2 ok ale dlaczego taka duza GO
3 papierosom mowimy NIE
4 ciekawa, najciekawsza
5 ok ale taka normalna
1 - nie za swiatlo, 2 - nie za tlo, 3 prawie tak - za jasna reka z papierosem, 4 -fajne rajstopy, za wysoko broda, eksponuje szyje i na niej sie skupia moj wzrok zamiast na przyklad na nogach ktore bardzo lubie u niewiast. 5 najlepsze, dla mnie jeszcze za mocne swiatlo na buzce, nos sie odcina od reszty.Reasumujac - niezłe i nic wiecej.Pozdrowy.
hmmm no 4 mi podchodzi ale chyba rzeczywiscie z ta szyja to tak nie do konca na tak... i chyba buty bym jej założył
5ka mi się podoba - cos mi w DL włazi
boli mnie kolano czasem
wylazles ze studiamnie sie podoba
d700 d3 14-24 28 35 50 85 135
1 nie bo swiatlo nieciekaweakurat swiatlo mi sie w tej focie wyjatkowo podoba1 - nie za swiatlo![]()
komentujemy zdjecie czy produkt na zdjeciu? :P imho kobieta z papierosem moze wyglada sexownie .. i tyle zeby nie rozpetac nastepnej swietej wojny3 papierosom mowimy NIE
tez uwazam ze lekko ze moglaby byc ciemniejsza ale sie nie dalo3 prawie tak - za jasna reka z papierosempzeswietlona nie jest wiec imho ok. znacznie bardziej zalezalo mi na odpowiednim doswietleniu twarzy
zaziel - nie zawsze mozna eksponowac nogi4 -fajne rajstopy, za wysoko broda, eksponuje szyje i na niej sie skupia moj wzrok zamiast na przyklad na nogach ktore bardzo lubie u niewiast.bo w koncu stanie sie to nudne
ty lubisz nogi .. ja wole twarz szyje wlosy i kark :P .. ta poza MA skupic wzrok na tym walsnie fragmencie i zwrocic uwage na agresywny makijaz.
[ Dodano: Czw Sie 31, 2006 1:59 pm ]
no wlasnie zapomnielismy pasuajcych czarnych szpilek .. a adidasy jakos si enie komponowalyi chyba buty bym jej założył
ooppsss .. kawalek murkacos mi w DL włazi
tylko na chwile .. zaraz tam wracam .. jak widac w plenerze mi zle i niewygodniewylazles ze studia Smile mnie sie podoba![]()
diabelski makijaż ....nie znam się ale jakoś odrywa wzrok od całości ....to celowe?
Nikon D80
Nikkor AF SDX 18-55 ED Nikkor 70-300 VR Sigma 18-125 Plecak Lowepro
... oraz dużo wolnego czasuhttp://darz.bor.prv.pl/ GG 4555436
zaziel - nie zawsze mozna eksponowac nogi Smile bo w koncu stanie sie to nudne Very Happy ty lubisz nogi .. ja wole twarz szyje wlosy i kark Razz .. ta poza MA skupic wzrok na tym walsnie fragmencie i zwrocic uwage na agresywny makijaz.
No to ci sie nie udalo bo ja dalej nie patrze ani na nogi, ani na twarz i wlosy tylko na te napiętą szyję :P
1 i 3 superpodobaja mi sie
w 1 swiatlko
))
2 hmmm duza GO za duza....
3 i 4 eee nie gadaja do mnie
wiecej z poza studia poprosze![]()
"taka będzie przyszłość.ktoś będzie odbierał nasze śmieci i jeszcze się cieszył" A.Stasiuk
co tam zle i nie wygodnie wlasnie tez fajnie ! rob wiecej i pokaz![]()
d700 d3 14-24 28 35 50 85 135
Skontaktuj się z nami