Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: Agata

sailor
    Gość

Domyślnie Agata

nie podobalo sie jak uciekla .. moze tym razem spodoba sie bardziej

1.

2.

3.

4.

5.

zapraszam do komentowania

Domyślnie

1 nie bo swiatlo nieciekawe
    2 ok ale dlaczego taka duza GO
    3 papierosom mowimy NIE
    4 ciekawa, najciekawsza
    5 ok ale taka normalna

Zaziel
    Gość

Domyślnie

1 - nie za swiatlo, 2 - nie za tlo, 3 prawie tak - za jasna reka z papierosem, 4 -fajne rajstopy, za wysoko broda, eksponuje szyje i na niej sie skupia moj wzrok zamiast na przyklad na nogach ktore bardzo lubie u niewiast. 5 najlepsze, dla mnie jeszcze za mocne swiatlo na buzce, nos sie odcina od reszty.Reasumujac - niezłe i nic wiecej.Pozdrowy.

Domyślnie

hmmm no 4 mi podchodzi ale chyba rzeczywiscie z ta szyja to tak nie do konca na tak... i chyba buty bym jej założył
    5ka mi się podoba - cos mi w DL włazi
    boli mnie kolano czasem

Domyślnie

wylazles ze studia mnie sie podoba
    d700 d3 14-24 28 35 50 85 135

sailor
    Gość

Domyślnie

1 nie bo swiatlo nieciekawe
    1 - nie za swiatlo
    akurat swiatlo mi sie w tej focie wyjatkowo podoba

3 papierosom mowimy NIE
    komentujemy zdjecie czy produkt na zdjeciu? :P imho kobieta z papierosem moze wyglada sexownie .. i tyle zeby nie rozpetac nastepnej swietej wojny
    3 prawie tak - za jasna reka z papierosem
    tez uwazam ze lekko ze moglaby byc ciemniejsza ale sie nie dalo pzeswietlona nie jest wiec imho ok. znacznie bardziej zalezalo mi na odpowiednim doswietleniu twarzy

4 -fajne rajstopy, za wysoko broda, eksponuje szyje i na niej sie skupia moj wzrok zamiast na przyklad na nogach ktore bardzo lubie u niewiast.
    zaziel - nie zawsze mozna eksponowac nogi bo w koncu stanie sie to nudne ty lubisz nogi .. ja wole twarz szyje wlosy i kark :P .. ta poza MA skupic wzrok na tym walsnie fragmencie i zwrocic uwage na agresywny makijaz.

[ Dodano: Czw Sie 31, 2006 1:59 pm ]
    i chyba buty bym jej założył
    no wlasnie zapomnielismy pasuajcych czarnych szpilek .. a adidasy jakos si enie komponowaly
    cos mi w DL włazi
    ooppsss .. kawalek murka
    wylazles ze studia Smile mnie sie podoba
    tylko na chwile .. zaraz tam wracam .. jak widac w plenerze mi zle i niewygodnie

Domyślnie

diabelski makijaż ....nie znam się ale jakoś odrywa wzrok od całości ....to celowe?
    Nikon D80
    Nikkor AF SDX 18-55 ED Nikkor 70-300 VR Sigma 18-125 Plecak Lowepro
    ... oraz dużo wolnego czasu http://darz.bor.prv.pl/ GG 4555436

Zaziel
    Gość

Domyślnie

zaziel - nie zawsze mozna eksponowac nogi Smile bo w koncu stanie sie to nudne Very Happy ty lubisz nogi .. ja wole twarz szyje wlosy i kark Razz .. ta poza MA skupic wzrok na tym walsnie fragmencie i zwrocic uwage na agresywny makijaz.

No to ci sie nie udalo bo ja dalej nie patrze ani na nogi, ani na twarz i wlosy tylko na te napiętą szyję :P

Domyślnie

1 i 3 super podobaja mi sie w 1 swiatlko ))

2 hmmm duza GO za duza....

3 i 4 eee nie gadaja do mnie
    wiecej z poza studia poprosze
    "taka będzie przyszłość.ktoś będzie odbierał nasze śmieci i jeszcze się cieszył" A.Stasiuk

Domyślnie

co tam zle i nie wygodnie wlasnie tez fajnie ! rob wiecej i pokaz
    d700 d3 14-24 28 35 50 85 135

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów