Z pleneru grupy Fotokujawy.
-01-
.
Szukaj
Z pleneru grupy Fotokujawy.
-01-
.
oooooooooo
skąd wzięliście taka fajna kowbojkę i kunia?
Ze stajni w paradizo i w J&J studio?![]()
Modelka i qń są już obgadane, to teraz można brutalnie po zdjęciu pojechać.![]()
na lewym kon konkuruje o wzgledy z modelka, na prawym troche brakuje prawej reki
lewe widzialbym bardziej z boku, zeby kon stal sie tlem, a nie prawie ze glownym motywem
fajna obrobka![]()
Pazerne te konie były - zazwyczaj łbem zasłaniały modelkę.Zamieszczone przez kichu1979
Uwaga słuszna, zgadzam się - tylko sam wiesz jak wyglądało to pozowanie, dość spontaniczne było.Zamieszczone przez kichu1979
Prawda...Zamieszczone przez kichu1979
Dzięki.Zamieszczone przez kichu1979
![]()
Oba fajne, jest coś więcej z tą modelką na forum? Pewnie zaraz znajdę (bo wygląda na ciekawą do portertowania)...
mOSAd: Zgadza się, Iza ma bardzo ciekawą twarz do portretowania... ale równocześnie trudną, przynajmniej dla mnie. Nie udało mi się oddać jej podczas tamtego podejścia tak jakbym chciał.
-02-
.
02 fajne, bo ciekawy kadr... zupelnie inna osoba, niz na wczesniejszych... moze nie jest tak jak ty bys chcial... ale jest na pewno intrygujaco - imho
niefajne bo na skorze od strony cienia wylaza takie rozne... no i wlosy i tlo zaczynaja tworzyc jedna zwarta mase (lewy gorny rog)
Cery nie ruszałem. Ostatnio staram się nie ingerować jeśli to nie jest konieczne. Tutaj jednak zakres barw przy konwersji do b&w wyciągnęły co nieco (fani naturalności pewnie potraktują to jako plus), jednak chyba rzeczywiście mogłem delikatnie blurem przeciągnąć twarz w cieniu.Zamieszczone przez kichu1979
Prawd. Do zrobienia (tzn do poprawienia, wyciągnięcia).Zamieszczone przez kichu1979
![]()
Skontaktuj się z nami