Jeszcze nie, ale sprawdzę.
Tu dla takich ciekawskich jak ja coś do poczytania, ale ostrożności nigdy nie za wiele.
http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic.php?t=76580
Szukaj
Jeszcze nie, ale sprawdzę.
Tu dla takich ciekawskich jak ja coś do poczytania, ale ostrożności nigdy nie za wiele.
http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic.php?t=76580
Robin, gdzie masz te tytułowe wdowy, które spuchły?![]()
Krzysztof Paszkiewicz
podobną miałem pierwszą myśl jak ekonetale to chyba nie dział na prezentowanie spuchniętych wdów
A żeby nie robić OT
zagladnij do - uruchom... -> temp może tam ci Win chomikuje jakieś niepotrzebne rzeczy. To pierwsza sugestia
2. Jeśli robiłeś aktualizacje to system też chomikuje te pliki instalacyjne, są one poukrywane w katalogach z $
Kopie aktualizacji wywaliłem
Jak dotrzeć do folderu z kopiami przywracania systemu ?
Kurde czeski błąd się zakradł, wiem wiem powinienem dla jasności napisać
ŁYNDOŁS SPUCHŁprośba do MODa co by poprawił mego błęda ortograficznego.
.. tu wszystko znajdziesz co chyba potrzebujesz![]()
NIKON
wiem, że wiondows jest beee, tez uzywam roznej masci softu do "higieny| dysków, ale powiem Wam jedno, w dobie bardzo tanich gigabajtów, mam po prostu systemowy dysk o pojemności 150GB i czochra mnie ile miejsca zajmuje XP czy Vista.... nie sprawdzam czy zjadł mi po tygodniu 1 czy 10 GB bo i tak ten dysk uzywam tylko do stawiania na nim systemu i instalacji programow, nie mam tam fotek, muzy ani niczego istotnego.
Szkoda czasu na takie rzeczy [chyba że ktoś lubi zabawę w detektywa]
pozdrawiam
Wydaje mi się,że to Adobe LR tworzy sobie pliki wymiany o wielkości kilku MB z jednego rawa. U mnie z jednego obrobionego rawa potrafił zrobić plik o wielkości 8MB.Sprawdź w -Preferences-File Management gdzie on sobie te pliki tworzy i jakiej są wielkości.Jak sobie na probę zainstalowałem ten program to regularnie trzeba było opróżniać ten folder.
No już mu wypominałem, a on nic. Ślepy na 102![]()
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
Mozna jeszcze zaoszczędzic na hibernacji (opcje zasilania).Spora rezerwa na to jest zazwyczaj.
Pentax
Skontaktuj się z nami