Szukaj
ładne koloryszkoda trochę ze prawa dolna część kadru nie jest oświetlona przez słońce, po za tym to ciekawy kadr
![]()
A mi się bardzo podoba, po prawej stronie ciężej ale kolorki zachodnie wyszły kapitalnie.
Mam rodzinę w Opolu i kiedyś rok w rok tam jeździliśmy. Głębokie to sreberko jest ale piaszczyste. Woda kiedyś tam była czystsza niż w wodociągu![]()
ładny widok i swiatło ale prawa ciaży - ciąłbym (za pierwsza sosna po brzózce z prawej , lewą bym zostawiał )![]()
Zdejmij,na "dzień dobry"....20% niebieskiego,10% cyjanu,trochę magenty,po tym zobczysz co poprawić i ....wyjdzie fajny ,cieplejszy i bez domieszek ,widoczek.....![]()
Pozdrawiam
Andrzej.
Dośc przyjemny widoczek i kadr tez ciekawy, tylko tej prawej chyba deczko za dużo
i kolorki jak napisał Andrzej i będzie gitara.
Pozdro. Wojtek
Bardzo przyjemne zdjęcie, choć prawa strona nie do końca do mnie przemawia. Też bym ciął.
BLOG
Fotografia może(i powinna) wyrażać uczucia, gdyż dla każdej emocji czy przemyślenia da się
odnaleźć odpowiadający im aspekt świata zewnętrznego.
Bardzo ładny widoczek , nic bym nie zmieniał w kadrze.
Jak dla mnie bardzo udana fotka![]()
Kobieta powinna zawsze pozostać kobietą ,ale nie musi ,a mężczyzna ,który nie jest mężczyzną jest już niczym .. B.Bardot
To ja poproszę mixKadr z 2 i kolory Andrzeja
![]()
How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
!BLOG
Skontaktuj się z nami