Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Nad Srebrnym jeziorem...

...ono naprawdę się tak nazywa
    Zdjęcie jeszcze ciepłe, a ja "uchachany", że wreszcie można łazić w promieniach słońca

"Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry Pratchett
    Pozdrawiam! Jacek

Domyślnie

ładne kolory szkoda trochę ze prawa dolna część kadru nie jest oświetlona przez słońce, po za tym to ciekawy kadr

Domyślnie

A mi się bardzo podoba, po prawej stronie ciężej ale kolorki zachodnie wyszły kapitalnie.

Mam rodzinę w Opolu i kiedyś rok w rok tam jeździliśmy. Głębokie to sreberko jest ale piaszczyste. Woda kiedyś tam była czystsza niż w wodociągu
    Pozdrawiam Marcin
    Galeria

Domyślnie

ładny widok i swiatło ale prawa ciaży - ciąłbym (za pierwsza sosna po brzózce z prawej , lewą bym zostawiał )

Domyślnie

Zdejmij,na "dzień dobry"....20% niebieskiego,10% cyjanu,trochę magenty,po tym zobczysz co poprawić i ....wyjdzie fajny ,cieplejszy i bez domieszek ,widoczek.....
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Dośc przyjemny widoczek i kadr tez ciekawy, tylko tej prawej chyba deczko za dużo
    i kolorki jak napisał Andrzej i będzie gitara .
    Pozdro. Wojtek

Domyślnie

Bardzo przyjemne zdjęcie, choć prawa strona nie do końca do mnie przemawia. Też bym ciął.

Fotografia może(i powinna) wyrażać uczucia, gdyż dla każdej emocji czy przemyślenia da się
    odnaleźć odpowiadający im aspekt świata zewnętrznego.
    BLOG

Domyślnie

Bardzo ładny widoczek , nic bym nie zmieniał w kadrze.
    Jak dla mnie bardzo udana fotka
    Kobieta powinna zawsze pozostać kobietą ,ale nie musi ,a mężczyzna ,który nie jest mężczyzną jest już niczym .. B.Bardot

Domyślnie

To ja poproszę mix Kadr z 2 i kolory Andrzeja
    How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
    !BLOG

Domyślnie

Osobiście wolę kolorki Fremena ale faktycznie po zdjęciu niebieskiego. Masakieros kolorystyczno - borregardowy całkowicie mi nie pasi ale to już co kto lubi.
    Fremen, to napewno nie jeden kadr z tego wypadu. Zapodaj nastepne
    Pozdrawiam Marcin
    Galeria

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów