Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: Molo z boku

Domyślnie

Ogólnie jest całkiem fajnie, ale ja bym wolał trochę szerzej

Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog

Domyślnie

świetnie - zostaw tak jak jest. Podoba mi się takie niestandardowe podejście do tematu

Rozmowny Awatar maddnes
    Miasto
    Bournemouth uk

Domyślnie

Dzięki wszystkim
    Ciekawi mnie czy jakbym wrzucił samo zdjęcie bez tego tekstu.......a,b,c,d..... czy komuś krzywizna by przeszkadzała. Dlatego dałem taki tekst z ciekawości co z tego wyniknie.
    I wiecie że myślałem, że kolumny podtrzymujące molo najbardziej będą krytykowane, jeżeli chodzi o krzywiznę.

A tak przy okazji macie może jakiegoś tutka jak takie coś prostować jak takie właśnie kolumny w tle, bo mam z tym problem, bo to co jest z przodu jest proste do wyprostowania.Jak już kiedyś napisałem jestem słaby w ps-a
    D80 |D50 | Tamron 70-300| Sigma 10-20 | Marumi DHG | Slick Pro 780 DX|

Domyślnie

Piękne,dynamiczne foto .Szkoda że skrajnie dachu i koniec mola nie mocnych punktach.Gratulacje.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Krosno/Kraków

Domyślnie

Pierwsze wrażenie tak jak velaskez - stacja benzynowa z kibelkiem na froncie ale dalej się człek popatrzy, jest molo, fotka gra Przede wszystkim rewelacyjna obróbka, krzywiznę widać, ale ściąga wzrok w stronę tego mola. Jakbyś wyprostował tematem stałoby się to coś na przedzie. Zostawić jak jest, fotka super

Domyślnie

madnes przedewszystkim bardzo ładna obróbka, fajny motyw, ale mnie niestety przeszkadza ze jest na tyle ciasno iz o prostowaniu nie ma mowy a naprawde az sie prosi aby to ujecie powtórzyć z odpowiednim zapasem

Rozmowny Awatar maddnes
    Miasto
    Bournemouth uk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    o prostowaniu nie ma mowy a naprawde az sie prosi aby to ujecie powtórzyć z odpowiednim zapasem
    Tak to wygląda bez wycinania, jak dam więcej to się wkradają lampy,deptak i hotel......

D80 |D50 | Tamron 70-300| Sigma 10-20 | Marumi DHG | Slick Pro 780 DX|

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów