nooooniezły odjazd, świetne w całości
Szukaj
nooooniezły odjazd, świetne w całości
Człowiek jest wielki nie przez to, co ma, nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym dzieli się z innymi. J.P.II
NIKON TEAM
Chyba jedno z moich ulubionych wśród Twojej kolekcji. Podoba się, bardzo![]()
BLOG
Fotografia może(i powinna) wyrażać uczucia, gdyż dla każdej emocji czy przemyślenia da się
odnaleźć odpowiadający im aspekt świata zewnętrznego.
Kadrowo wspaniałe. Wizualnie również bardzo dobre.
Tylko dla mojego spaczonego gustu zaczyna wiać ten obrazek sztucznością - tzn. za bardzo widać obróbkę.
Znowu bardzo przyjemna praca... ale na skałach jak by czegoś brakowało.
Nie mniej jednak, praca bardzo mnie się podoba.
Pozdro. Wojtek
Średnio tak,poprzednie lepsze z tego miejsca.Wolę już te z 1.01.09...ale ciekawie jest...
Pozdrawiam
Andrzej.
Cholera Kulten niebawem zaprzestanę komentowania Twoich zdjęć bo się za wysoka półka robi... I nie wiem cóż mogę jeszcze mądrego dodać do tego, co już powiedziane zostałoPraca strasznie mi się podoba, szczególnie ten "wulkaniczny" zabieg - zdjęcie aż kipi energią i pomysłowością. Natomiast to, że kolory są przerysowane mieści się wg. mnie jak najbardziej w konwencji tego zdjęcia. Ba, wręcz nie może być inaczej, bo wtedy właśnie byłoby dziwnie.
Gratuluję Ci tej pracy!
"Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry PratchettPozdrawiam! Jacek
Dziękuję wszystkim.
W ramach ciekawostki zrzut z czystego nefa by pokazać jak to na prawdę wyglądało i na ile pozwoliłem sobie w naturę zaingerowaći czy rzeczywście te skałki takie sztucznawe:
Pieknie! nic wiecej pisac nie ma sensu
Czysty nef ujdzie![]()
Jedno z lepszych zdjęci jakie ostatnio pokazało się na forum! Gratuluję!
How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
!BLOG
Wow, jesteś moim guru obróbkiDla mnie jest czarną magią z takiego nefa do takiego obrazka przejść. Nie myślałeś kiedyś, żeby napisać jakiegoś tutka jak obrabiać foty tego typu?
Myślę, że niejedna osoba by bardzo skorzystała.
Skontaktuj się z nami