Szukaj
Hehe, Dzięki Panowie. ND tu nie było, nie tym razem, tylko polar. Jeśli się uda wpasować w odpływ to można dużo tutaj zdziałać. A tutaj śledzę pływy: link
Super foto![]()
TATA ROBI ZDJĘCIA czyli fotoblog młodego taty
Pozdrawiam Piotrek
Znów pięknie, czyli to co zwykle...![]()
LED ZEPPELIN
Nemeth znów przywołuję Cie do rozsądku.A będziemy kopiować "kadry, technikę i miejscówki"???
Kulten zapewne jest świadom tego, że ma starczyć dla wszystkich![]()
Ja tam nie wiem jak Wy ale ja tu bym widział po przyjeździe jakiś mocny akcent na tym 1 planie - jakieś syreny albo cuś![]()
Słabsze niż poprzednie. Po pierwsze skały nie są tak namacalne jak w poprzednim, po drugie góra ma dość słabą jakość techniczną, po trzecie ostrość ucieka.
A po czwarte, to nawet jakby wszystkie te powyższe wady nie istniały, to byłoby to prawie dokładnym powtórzeniem tego co już pokazałeś.
Nemeth będzie pozował.Ja tam nie wiem jak Wy ale ja tu bym widział po przyjeździe jakiś mocny akcent na tym 1 planie - jakieś syreny albo cuś
Ptaku będzie pozował![]()
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
Dajcie spokój ja chciałem jakaś punię z ładnym wymieniem a Wy mi tu jakąś upadłą rusałkę z brodą chcecie podłożyć
Skontaktuj się z nami