Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: Zalew

Rozmowny Awatar langus
    Miasto
    OPOLSKIE/Kędzierzyn-Koźle

Domyślnie

dwójka przyjemna, ładna kolorystyka
    Człowiek jest wielki nie przez to, co ma, nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym dzieli się z innymi. J.P.II
    NIKON TEAM

Domyślnie

iya jak już linkujesz to rób to dokładnie http://1x.com/photos/landscape/
    Kamil nr dwa jest OK po obcięciu gałęzi po lewej.
    System NIKON + statyw nie taki już rozchwiany aby to udźwignąć
    Pozdrawiam Marek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez iya Zobacz posta
    wszystkie trzy do kosza, temat żaden, kompozycja nijaka, pstryknąłeś zdjęcie zgodnie ze wskazaniem światłomierza a to za mało, pooglądaj zdjęcia innych (http://1x.com/photos/landscape)
    Dzieki za link ale juz wiele razy widzialem te zdjecia. Jakbym pstryknal zdjecia tak jak mi wskazuje swiatlomierz to bym niebo przepalil
    Wg Ciebie swiatlomierza sluchac sie nie trzeba i jak sie go uzywa to dobrych zdjec sie nie zrobi? Fajna teoria

Domyślnie

fajne foty, w kolorze lepsze, trafnie dobranie dobrana ta niebieska dominanta

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez vinci99 Zobacz posta
    Dzieki za link ale juz wiele razy widzialem te zdjecia. Jakbym pstryknal zdjecia tak jak mi wskazuje swiatlomierz to bym niebo przepalil
    Wg Ciebie swiatlomierza sluchac sie nie trzeba i jak sie go uzywa to dobrych zdjec sie nie zrobi? Fajna teoria
    To co napisałeś to oczywiście nadinterpretacja moich słów. Nadal jednak twierdzę, że pstryknąłeś zdjęcia patrząc tylko i wyłącznie na światłomierz. To, że użyłeś tak "zaawansowanego" trybu jak pomiar punktowy to mnie nie obchodzi. Ja tam lubię prześwietlone zdjęcia.
    mfffdx

Domyślnie

To co napisałeś to oczywiście nadinterpretacja moich słów. Nadal jednak twierdzę, że pstryknąłeś zdjęcia patrząc tylko i wyłącznie na światłomierz. To, że użyłeś tak "zaawansowanego" trybu jak pomiar punktowy to mnie nie obchodzi. Ja tam lubię prześwietlone zdjęcia.
    Szkoda nawet komentowac takie bzdury
    Jak lubisz wyjarane niebo to twoja sprawa.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez vinci99 Zobacz posta
    Szkoda nawet komentowac takie bzdury
    Jak lubisz wyjarane niebo to twoja sprawa.

Kończąc całe przekomarzanie.
    Odnośnie prześwietleń na zdjęciach to mogę powiedzieć, że lubię. Nie wiem dlaczego. Może dlatego, że widziałem więcej dobrych "przejaranych" zdjęć niż dobrych poprawnie naświetlonych.
    Pozostawiając stronę techniczną tego wszystkiego, powiedz mi, co mogłoby mnie sprowokować do tego abym na dłużej zatrzymał się na Twoich zdjęciach?
    Na pewno nie temat i kompozycja.
    mfffdx

Domyślnie

Kończąc całe przekomarzanie.
    Odnośnie prześwietleń na zdjęciach to mogę powiedzieć, że lubię. Nie wiem dlaczego. Może dlatego, że widziałem więcej dobrych "przejaranych" zdjęć niż dobrych poprawnie naświetlonych.
    Pozostawiając stronę techniczną tego wszystkiego, powiedz mi, co mogłoby mnie sprowokować do tego abym na dłużej zatrzymał się na Twoich zdjęciach?
    Na pewno nie temat i kompozycja.
    Niczym nie musze Cie prowokowac. Podoba sie - ok, niepodoba sie tez ok.
    Chociaz twoja teoria z przepalami jest moim zdaniem troche dziwna zwlaszcza jesli chodzi o zdjecia krajobrazowe
    Jakos nie wyobrazam sobie braku kawalka nieba.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów