Close

Strona 9 z 115 PierwszyPierwszy ... 78910111959109 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 1146

Wątek: My w plenerze

Domyślnie

Ten wątek strasznie mi się spodobał. Patrząc na twarze i porównując je z nickami albo z avatarami lub z komentarzami człowiek ma trochę do przemyślenia. Naprawdę dobrze jest wiedzieć z kim się rozmawia na forum, wreszcie nie czuje się tej bezosobowości. Jedynie przez podobające się fotografie lub ciekawe, czy też zbliżone komentarze innych do swoich odczuć czuje się tę sympatię. Może być też na odwrót.
    Wprawdzie zawsze w avatarze pokazuję swoją twarz, ale nie wszyscy zapewne to wiedzą, dlatego z chęcią pokażę na tym wątku coś i ja.

1. Z mojego pierwszego wyjazdu wakacyjnego po 20 latach z poprzedniego lata (VIII 2008 r.) - jak się domyślacie po nicku jestem w różowym Tak się zaczęła moja przygoda z fotografią. Jeszcze nie ten sprzęt, ale i tak to kocham.

2. Co byście nie pomyśleli, że nie chcę się pokazać. Więcej mnie

3. Ups, w okularach twarz jest mało czytelna. Wrzucam najbardziej świeże zdjęcie zrobione z wystawy mojego ulubionego malarza (VII br.) . Wprawdzie namalował mnie 3 lata temu, ale nie mam innych zdjęć z moją facjatą. Myślę, że światełko na płótnie Wam się spodoba. Ja jestem do tej pory pod wrażeniem.

Swoją drogą zachęcam gorąco innych do umieszczenia swoich wizerunków, abyśmy wszyscy mogli się poznać nawzajem!

Domyślnie

Zdjęcie zrobione komórką przez przypadkowo napotkaną kozicę, podczas mojej ostatnie eskapady w Tatry. Kurcze, to naprawde jest komóra... Wolno tu wstawiać zdjęcia telefoniczne...?

Domyślnie

Focenie remiza.
    50min tam siedziałem, jak ścierpły mi ręce przewiesiłem pasek od szkła na gałęzi wyżej

Jędrzej Gadziński Awatar jendryn
    Miasto
    Frankfurt am Main

Domyślnie

Standardowy plener , 3 godziny spania , grilowania itp... a późneij foto jak zostanie czas

fot. moja żona
    D700 16,17-35,35

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sebaok Zobacz posta
    Focenie remiza. 50min tam siedziałem, jak ścierpły mi ręce przewiesiłem pasek od szkła na gałęzi wyżej
    Świetne, lubię pooglądać przyrodnicze "od kuchni".

Domyślnie

No to i ja się ujawnię przepraszam za jakość

i jeszcze jedno z "kolejowym" zarostem

Pozdrawiam Tomasz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez barbi Zobacz posta
    Chyba nie trzymasz w ręku tego co trzeba, po nicku (w domyśle) można było się spodziewać czegoś innego
    Szklane opakowania w górskich terenach się nie sprawdzają no i przykuwają uwagę...
    ...oficjalnie to mineralna
    Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo

Domyślnie

Barbi to tak specjalnie dla zmyły
    Nikon d700+Mb-d10/D800 + MB-d12|Zenitar 16 2.8|N16-35 4 vr|Sigma 70-200 F2.8 II EX DG MACRO HSM|2xSB-800|YN 560|Samyang 85 1.4 AE UMC|Naneu Urban Gear u120

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mateo912 Zobacz posta
    Barbi to tak specjalnie dla zmyły
    O co Ci chodzi?! Jak dziewczyna nie jest blondynką ( ma tylko siwiejące włosy), i do tego nie jest tak ładna i zgrabna (nawet w przybliżeniu - nie chodzi o termin fotograficzny), i w Sylwestra kończy 40 lat, to nie może się nazywać BARBI ? Nie będę się rozpisywać - w skrócie - jestem Basia, przyjaciele mówią do mnie Barbi. Więcej tłumaczenia na temat mojego nicku jest na którymś wątku KULTENA, niestety nie pamiętam na którym ( do 2 - 3 miesięcy).

Domyślnie

A wszystko przez brak jednego przecinka w wypowiedzi mateo912
    Wrzućta na luz
    Pozdrawiam Marcin
    Galeria

Strona 9 z 115 PierwszyPierwszy ... 78910111959109 ... OstatniOstatni