Ten wątek strasznie mi się spodobał. Patrząc na twarze i porównując je z nickami albo z avatarami lub z komentarzami człowiek ma trochę do przemyślenia. Naprawdę dobrze jest wiedzieć z kim się rozmawia na forum, wreszcie nie czuje się tej bezosobowości. Jedynie przez podobające się fotografie lub ciekawe, czy też zbliżone komentarze innych do swoich odczuć czuje się tę sympatię. Może być też na odwrót.
Wprawdzie zawsze w avatarze pokazuję swoją twarz, ale nie wszyscy zapewne to wiedzą, dlatego z chęcią pokażę na tym wątku coś i ja.
1. Z mojego pierwszego wyjazdu wakacyjnego po 20 latach z poprzedniego lata (VIII 2008 r.) - jak się domyślacie po nicku jestem w różowymTak się zaczęła moja przygoda z fotografią. Jeszcze nie ten sprzęt, ale i tak to kocham.
2. Co byście nie pomyśleli, że nie chcę się pokazać. Więcej mnie
3. Ups, w okularach twarz jest mało czytelna. Wrzucam najbardziej świeże zdjęcie zrobione z wystawy mojego ulubionego malarza (VII br.) . Wprawdzie namalował mnie 3 lata temu, ale nie mam innych zdjęć z moją facjatą. Myślę, że światełko na płótnie Wam się spodoba. Ja jestem do tej pory pod wrażeniem.
Swoją drogą zachęcam gorąco innych do umieszczenia swoich wizerunków, abyśmy wszyscy mogli się poznać nawzajem!
Szukaj

Odpowiedz z cytatem

Skontaktuj się z nami