Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 23

Wątek: Sandra

Domyślnie

Super! Na 4ce Ona miała jeden kolczyk ?

Pozdrawiam.
    Nikon System

Domyślnie

świetna seria
    Nikon D200 + S17-70 2.8-4.5 + N50 1.8 + N70-300Vr
    "Im bardziej Puchatek zaglądał do środka, tym bardziej Prosiaczka tam nie było."

Domyślnie

tymoteuss: Sianko było wdzięcznym tłem. Ogólnie jest tam sporo miejsc godnych odwiedzenia. Szkoda, że czasu było mało, z miesiąc można by tam siedzieć i fotografować, a później wrócić bo się zmieniła pora roku.
    life: Już daję.
    Zaziel: Ale to nie ja ją zacząłem rozpinać - miałem rączki przy sobie tak jak mnie uczyłeś.
    fumio: Nie wiem, chyba miała dwa i jeden się schował. Ciągle mam problemy z przypilnowaniem wszystkich detali.

Może teraz coś w kolorze... Kusząco...

CDN

Domyślnie

w 05 mocnym punktem jest niestety pusta przestrzen po prawej stronie :/ a szkoda

nr 1 nadal najlepsze dla mnie... 4 na drugim miejscu, jesli chodzi o kadr 4 radzilbym skadrowac odrobine asymetrycznie, wiecej miejsca z lewej strony zdjecia, prawa strone moglbys przyciesnic... zaakcentujesz wtedy mocniej rozpieta bluzke... puste miejsce powoduje, ze wzrok po zerknieciu w rozpiety dekolt jedzie sobie dalej i konczy ogladanie na pustrzej przestrzeni

Domyślnie

Dzięki za garść cennych uwag, trafne spostrzeżenia.

Domyślnie

Świetna jest ta siankowa seria. Patrząc na wasze zdjęcia coraz bardziej żałuję, że nie dotarłem tam.
    Jakim szkiełkiem były robione te zdjęcia?

Domyślnie

Bardzo ładna seria, szczególnie 4 i 6. 5 bym chyba spróbował ciąć do kwadratu, ale ja to się nie znam
    D300, T12-24, N50/1.8, SB600
    Jakub Gruchot Price action Gruzja Distance learning

Domyślnie

czwóreczka i dwójeczka prezentują się bardzo ładnie

Domyślnie

4 bardzo ładna - szkoda faktycznie tego kolczyka..
    1 - nie podoba mi się ułożenie prawej ręki - wygląda jak złamana w nadgarstku :/

Cała seria bardzo ładna, podoba mi się obróbka - kadry (poza 5 i pustą prawą stroną) również super

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów