Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: ?...

Domyślnie

jacol4 widzisz teraz jak ważna jest obróbka zdjęcia także siadaj do PSa i działaj. Jak czegoś nie wiesz to pytaj. Nie musisz od razu uczyć się księgi PSa Na forum i nie tylko jest masa tutków.
    Co do foty. Kadr bardzo dobry. Obróbka niestety kuleje. Także głowa do góry i do roboty
    How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
    !BLOG

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sea21 Zobacz posta
    jacol4 widzisz teraz jak ważna jest obróbka zdjęcia także siadaj do PSa i działaj. Jak czegoś nie wiesz to pytaj. Nie musisz od razu uczyć się księgi PSa Na forum i nie tylko jest masa tutków.
    Co do foty. Kadr bardzo dobry. Obróbka niestety kuleje. Także głowa do góry i do roboty
    ????
    Oryginalne zdjęcie akurat było bardzo dobre, lepsze niż zaproponowana obróbka....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swiatlo Zobacz posta
    Lubię szuwary
    Ja Ciebie Światło również - serio, serio

P.S. Ojej, ojej. Lechupe to zepsuł!
    Pełna zgoda

????
    Oryginalne zdjęcie akurat było bardzo dobre, lepsze niż zaproponowana obróbka....
    Tak jest. Oryginał ma klimat, którego brakuje po obróbce. I choć faktycznie temat oklepany nawet przez tych co nie mają lustra - to zdjęcie zatrzymuje. Jedynie wywaliłbym gałązki z PG rogu.

Bardzo dobre zdjecie.

Domyślnie

dzięki wszystkim,dostałem super powera

Domyślnie

hehe, ja w pierwszym odruchu chciałem napisać - gniot, ograny temat...ale teraz wydaje mi się, że to całkiem przyjemne zdjęcie.
    Za borregaard-em, wystemplowałbym te krzaczory po prawej, wyprostował i będzie ok.

Fotografia może(i powinna) wyrażać uczucia, gdyż dla każdej emocji czy przemyślenia da się
    odnaleźć odpowiadający im aspekt świata zewnętrznego.
    BLOG

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów