Close

Strona 3 z 13 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 145

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

elix - a może zostaw jeszcze miejsce na 2-3 osoby, bo widzę, że chętnych nie brakuje ? Hmm ?

PS.: Ja pomysł już mam Gorzej pewnie będzie z wykonaniem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zbigniew Zobacz posta
    elix - a może zostaw jeszcze miejsce na 2-3 osoby, bo widzę, że chętnych nie brakuje ? Hmm ?
    No skoro zielony tak sugeruje ;P

A tak poważnie to jeśli o mnie chodzi to czym więcej uczestników tym lepiej bo wątek jest ciekawszy i więcej ludzi jest zaangażowanych.

W takim razie lista uczestników liczy max 14 miejsc - dokładnie tyle ile było studyjnych albumów Floydów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zbigniew Zobacz posta
    Mam wrażenie, że dam d..py i nie zdążę, ale niech to będzie wyzwanie również dla mnie samego. Jak coś, to usunie mi się konto.
    dlatego czuj się zmotywowany Zbyszku.

co do Comfortably Numb, żeby było konkurencyjnie, poniżej w wykonaniu Watersa. A raczej częściowo jego, bo powód, dla którego to wstawiam, nazywa się Doyle Bramhall II (drugi). Nie dość, że ma śmieszne loki i klawy amulet wystający spod rozpiętej koszuli, to jeszcze jest leworęczny, ale struny ma założone jak w gitarze dla praworęcznego gitarzysty.

W mojej opinii najlepsza wersja tego arcydzieła jest udziałem Gilmoura, a dzieje się podczas koncertu w Stoczni Gdańskiej. Podczas finałowej solówki za każdym razem przechodzą mnie ciarki.

Ostatnio edytowane przez p e t e r ; 30-03-2009 o 23:39

Domyślnie

Zasadniczo temat brzmi "interpretacja utworu", ale po mojemu rozumiem go jako "zdjęcie inspirowane utworem Pink Floyd". Mogę tak rozumieć ?

peter - zajebista wersja. Rozkłada mnie. Takiego czegoś potrzebowałem tego wieczoru.
    Ostatnio edytowane przez elix ; 31-03-2009 o 00:00

Domyślnie

Ze względu na duże zainteresowanie zwiększyłem liczbę uczestników do max 10 i na tym koniec.

kroolik - ja myślę, że talentu to ty masz całkiem sporo

Domyślnie

W tym pojedynku, jak chyba w niewielu, bedzie sie liczyc pomysl. Oj, bedzie sie dzialo
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Fajnie, sila rzeczy bedzie okazja wrocic do muzyki, ktorej od dluzszego czasu nie sluchalem...
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Oszczędny w słowach Awatar Beleg
    Miasto
    Poznań/Międzyrzecz

Domyślnie

pytanie mi się nasunęlo podczas myslenia nad pomyslem... może być interpretacja 2-óch utworów na jednej fotce??

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Beleg Zobacz posta
    pytanie mi się nasunęlo podczas myslenia nad pomyslem... może być interpretacja 2-óch utworów na jednej fotce??
    Jeśli nikt nie zgłosi sprzeciwu to ja też nie mam nic przeciwko. Jeśli taki masz koncept to ja chętnie to zobaczę

Domyślnie

Można się jeszcze dopisać ?? Jeśli tak to poproszę
    FX+ FX + 20-35/2 + 50/1.4 + 85/1.8 + 70-200/2.8 VR

Strona 3 z 13 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów