elix - a może zostaw jeszcze miejsce na 2-3 osoby, bo widzę, że chętnych nie brakuje ? Hmm ?
PS.: Ja pomysł już mamGorzej pewnie będzie z wykonaniem
![]()
Szukaj
elix - a może zostaw jeszcze miejsce na 2-3 osoby, bo widzę, że chętnych nie brakuje ? Hmm ?
PS.: Ja pomysł już mamGorzej pewnie będzie z wykonaniem
![]()
No skoro zielony tak sugeruje ;P
A tak poważnie to jeśli o mnie chodzi to czym więcej uczestników tym lepiej bo wątek jest ciekawszy i więcej ludzi jest zaangażowanych.
W takim razie lista uczestników liczy max 14 miejsc - dokładnie tyle ile było studyjnych albumów Floydów![]()
dlatego czuj się zmotywowany Zbyszku.
co do Comfortably Numb, żeby było konkurencyjnie, poniżej w wykonaniu Watersa. A raczej częściowo jego, bo powód, dla którego to wstawiam, nazywa się Doyle Bramhall II (drugi). Nie dość, że ma śmieszne loki i klawy amulet wystający spod rozpiętej koszuli, to jeszcze jest leworęczny, ale struny ma założone jak w gitarze dla praworęcznego gitarzysty.
W mojej opinii najlepsza wersja tego arcydzieła jest udziałem Gilmoura, a dzieje się podczas koncertu w Stoczni Gdańskiej. Podczas finałowej solówki za każdym razem przechodzą mnie ciarki.
Ostatnio edytowane przez p e t e r ; 30-03-2009 o 23:39
Zasadniczo temat brzmi "interpretacja utworu", ale po mojemu rozumiem go jako "zdjęcie inspirowane utworem Pink Floyd". Mogę tak rozumieć ?
peter - zajebista wersja. Rozkłada mnie. Takiego czegoś potrzebowałem tego wieczoru.
Ostatnio edytowane przez elix ; 31-03-2009 o 00:00
Ze względu na duże zainteresowanie zwiększyłem liczbę uczestników do max 10 i na tym koniec.
kroolik - ja myślę, że talentu to ty masz całkiem sporo![]()
W tym pojedynku, jak chyba w niewielu, bedzie sie liczyc pomysl. Oj, bedzie sie dzialo![]()
Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com
Fajnie, sila rzeczy bedzie okazja wrocic do muzyki, ktorej od dluzszego czasu nie sluchalem...
Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com
pytanie mi się nasunęlo podczas myslenia nad pomyslem... może być interpretacja 2-óch utworów na jednej fotce??
Można się jeszcze dopisać ?? Jeśli tak to poproszę![]()
FX+ FX + 20-35/2 + 50/1.4 + 85/1.8 + 70-200/2.8 VR
Skontaktuj się z nami