Close

Strona 12 z 15 PierwszyPierwszy ... 21011121314 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 111 do 120 z 145

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mavierk Zobacz posta
    to ja też się piszę! Oczywiście jeśli to nie problem, a pomysłów mam już kilka
    Mówisz, masz

Domyślnie

Kurde, kurde, miałem już dzisiaj mieć wszystko gotowe, ale mnie robota przycisnęła i brak fantów, które miałem zakupić Całe szczęście, że jeszcze jest trochę czasu, ale najgorsze że samochód znów będę musiał wymyć, bo jego poprzednie przygotowanie do sesji jest już nie-ak-tu-al-ne

Same ma człowiek problemy przez te pojedynki

PS. elix: Bardzo, bardzo ładną stronę sobie zmajstrowałeś, a na niej masz piękne zdjęcia. Szczególnie lendskejpy mi podchodzą.
    Ostatnio edytowane przez Zbigniew ; 09-04-2009 o 17:41

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zbigniew Zobacz posta
    Same ma człowiek problemy przez te pojedynki
    Ale fajnie by było mieć tylko takie problemy, prawda ?

Domyślnie

co taka cisza? MÓJ Pink Floyd , ale temat wzięliście.
    Byłbym się podłączył, ale się nieźle spóźniłem i nie mam w dodatku pomysłu
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Ależ Jacku - nie krępuj się Ja to w sumie wymyśliłem więc teoretycznie jestem najdłużej na liście, a też jeszcze nie mam pomysłu, który mógłbym wystawić :P

Domyślnie

A ja mam pomysł czekam na odpowiednie waruny
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

no to pojszło
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

Ojej, ojej. Znaczy dobrze że poszło, ale ojej, że to już. Kurde, jednak przy dwójce dzieci czas mija 2^2 raza szybciej No nic, na szczęście we czwartek mam spotkanie niedaleko mojej miejscówki foto Czas najwyższy "się wziąć i zebrać"

Domyślnie

no to velaskez wzmogłeś presję

Strona 12 z 15 PierwszyPierwszy ... 21011121314 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów