Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Paula

Domyślnie Paula

Moja prywatna modelka
    D80,grip,Sigma 24-70 f2,8, N 80-200 f/2,8 D ED, SB-800,Manfrotto 055 PROB,kenko 2x

Domyślnie

czy mi się zdaje czy przesadziłeś z blurem?
    taka zacna modelka i taka plastikowa wyszła

Domyślnie

No nie wiem - mnie się podoba ( ale obiektywny to pewnie nie jestem )
    D80,grip,Sigma 24-70 f2,8, N 80-200 f/2,8 D ED, SB-800,Manfrotto 055 PROB,kenko 2x

Domyślnie

Portrecik ok. Na pewno nie wstyd wrzucić do albumu, dać na naszą klasę czy stronę modelki Wszystko gra.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    (...) dać na naszą klasę (...)
    Hahahha co za tekst :P Rozwaliłeś mnie.
    A fotka przyjemna, faktycznie, mogłoby być tego blura trochę mniej bo skóra jest całkowicie pozbawiona faktury.
    Nikon D80 + Nikkor 50 mm/1,8 + marzenia o kolejnych szkiełkach

Domyślnie

zgadzam sie z kolegami Vespalock i jacek.gold

zdjecie byloby 100% lepsze gdyby krycie warstwy z blurem byloby mniejsze, wtedy to skora nabralaby faktury i naturalnosci i nie byla taka plastikowa. modelka bardzo przyjemna.
    | Nikon |

Domyślnie

Zdjęcie jest rewelacyjne, bardzo ładna dziewczyna, bardzo naturalne. Ślicznie oczy ze sweterkiem współgrają. Może faktycznie lekko mniej bym osobiście zblurował skórę twarzy. Coś ma w sobie, nie jest pokazem jakiejś modelki ustawionej poprawnie i wypackanej w PS.

Domyślnie

Mi sie podoba,bardzo przyzwoity portrecik

Domyślnie

No to jak prywatna, to następnym razem zmuś ją do popatrzenia w obiektyw i wykorzystaj te wypaśnie niebieskie oczy w fajny sposób.
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vespalock Zobacz posta
    Hahahha co za tekst :P Rozwaliłeś mnie.
    A fotka przyjemna, faktycznie, mogłoby być tego blura trochę mniej bo skóra jest całkowicie pozbawiona faktury.
    To nie wiedziałeś że w tym kraju 'nasza klasa' napędza sprzedaż aparatów znacznie lepiej niż marketing wszystkich firm foto razem wziętych?
    z serca pozdrawiam

lamP.Art
    http://www.marekwitkowski.info
    "Przedzieram się przez dżunglę życia pomrukując..."

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów