Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: s.A.r.A.h

Domyślnie s.A.r.A.h

http://pu.i.wp.pl/?k=NTY1MjY0MDcsODI..._68__kopia.jpg
    debiucik proszę o uwagi i wskazówki . Z góry dziękować
    kolory dodane na życzenie , także proszę o wyrozumiałość (to nie był mój pomysł)

Domyślnie

wydaje mi się, ze tak się lepiej ogląda:

cos na temat zdjęcia:
    kadr bardzo przecietny, szaro. Kolorki kiczowate (no ale to moje zdanie). Rozumiem, ze to nie Twój pomysł - ale Ty sie pod fota podpisujesz i firmujesz to własnym nazwiskiem...

Domyślnie

dzięki Marcin
    ------------------
    zapamiętam przy następnym

Domyślnie

Ja kadru bym sie nie czepial, natomiast ta obrobka tylko psuje zdjecie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez domelmel Zobacz posta
    Ja kadru bym sie nie czepial, natomiast ta obrobka tylko psuje zdjecie.
    A niby dlaczego psuje?
    Nie wiem czy slusznie zauwazylem, ale chyba nikt na tym forum nie lubi takiej obrobki.
    Chodzi mi o pozostawione elementy kolorowe na b&w a nie o sama konwersje
    Uzasadnijcie dlaczego
    D70s, kilka słoików i chęci do nauki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kordian d70 Zobacz posta
    A niby dlaczego psuje?
    Nie wiem czy slusznie zauwazylem, ale chyba nikt na tym forum nie lubi takiej obrobki.
    Chodzi mi o pozostawione elementy kolorowe na b&w a nie o sama konwersje
    Uzasadnijcie dlaczego
    Bo to jak połączenie czerwonego z różowym. Raz na sto się uda, ale w 99 przypadkach wychodzi kiczowato.

Chociaż sama bez winy nie jestem, też przechodziłam swego czasu ten etap. Dziś nie mogę się nadziwić co mnie podkusiło do takiej obróbki...
    'Frankly, the whole thing is getting out of hand' said the god...
    |freelancer| |blog|

Domyślnie

Psuje dlatego, że wygląda wyłącznie jak prezentacja opanowania podstawowej obsługi programu graficznego, a nie to jest na tym forum oceniane. Widziałem może ze dwa razy ten efekt zastosowany tak, że miało to ręce i nogi. Tutaj nie. Jeszcze gdyby kolor oczu był naturalny.
    pozdrawiam

Domyślnie

.... pewno macie rację ( troszkę w tym siedzicie jak widzę najważniejsze to się nie zrazić a widzę , jak pisał Kordian d70 tu nikt nie lubi takiej obróbki ..... no cóż próbuję dalej . Jeszcze raz dziękować Wszystkim za uwagi pozdr

Domyślnie

Właśnie pojawiło się kilka zdjęć gdzie zastosowanie tego efektu to nie jest wyłącznie prezentacja umiejętności obsługi programu graficznego. Zerknij do tego wątku i zwróć uwagę na 4 i 5 pracę. Wiesz już o co chodzi?
    pozdrawiam

Domyślnie

Pomysł łączenia takich kolorów nie jest zły, ale w tym wypadku średnio wyszedł jako calość. Dla mnie za bardzo wygładzona skora.
    Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
    Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
    Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów