Zdjęcie zrobione zupełnie przypadkowo, podczas niedzielnego spacerku. Krytyka mile widziana. Z góry dziękuję i pozdrawiam.
Szukaj
Zdjęcie zrobione zupełnie przypadkowo, podczas niedzielnego spacerku. Krytyka mile widziana. Z góry dziękuję i pozdrawiam.
Napisze co mi się podoba , kolory i spokój panujący na zdjęciu .Widać po minie kaczki ,że fotograf jej nie przeszkadzał.Pewni inni napiszą o trawce , listku i kadrze , ale mi to nie przeszkadza w odbiorze zdjęcia .
P.S. Nigdy nie pisz że przypadkowe zdjęcie . Napisz że musiałeś się czołgać , skradać , czaić żeby zrobić zdjęcie![]()
"Często kończy się na formie, nic z tego nie wynika. Po tym jak Marcel Duchamp ogłosił, że pisuar ustawiony na środku jest dziełem sztuki - artystą może być każdy..." - R. Opałka
jurku komentuj zdjęcia a nie posty innych...
napisz że wg ciebie jest przesycone kolorami, a nie że ktoś se jaja robi albo bladych jeszcze nie widział...
moim zdaniem GO kończy się przed głową kaczki, a kolory jak na zdjęcia ptaków dla mnie za-bladawe...
"Często kończy się na formie, nic z tego nie wynika. Po tym jak Marcel Duchamp ogłosił, że pisuar ustawiony na środku jest dziełem sztuki - artystą może być każdy..." - R. Opałka
Banalna ,oklepana ,nie trzeba wiele zachodu żeby ją spotkać - kaczka,swoją drogą kaczor mniej by pasował do tego koloru.
Jednak tak pokazana -jest dla mnie pięknym zdjęciem,może to właśnie przez ten kolor.
Urok tego zdjęcia polega na tym że czuje się w nim radość nadchodzącej wiosny.
Pozdr.M
ja tu widzę jesień - ale każdy widzi to co widzi...
Skontaktuj się z nami