Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Domyślnie Już sobie idę ...

Zdjęcie zrobione zupełnie przypadkowo, podczas niedzielnego spacerku. Krytyka mile widziana. Z góry dziękuję i pozdrawiam.

Domyślnie

Napisze co mi się podoba , kolory i spokój panujący na zdjęciu .Widać po minie kaczki ,że fotograf jej nie przeszkadzał .Pewni inni napiszą o trawce , listku i kadrze , ale mi to nie przeszkadza w odbiorze zdjęcia .
    P.S. Nigdy nie pisz że przypadkowe zdjęcie . Napisz że musiałeś się czołgać , skradać , czaić żeby zrobić zdjęcie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jurek1906 Zobacz posta
    czołgać , skradać , czaić żeby zrobić zdjęcie
    taaaaa...

a więc:
    listek, trawka, nieostro, kadr snajpera i jak to mówią od d... strony
    poza tym małe to to i jakieś bladawe.
    "Często kończy się na formie, nic z tego nie wynika. Po tym jak Marcel Duchamp ogłosił, że pisuar ustawiony na środku jest dziełem sztuki - artystą może być każdy..." - R. Opałka

Domyślnie

Napisze co mi się podoba , kolory i spokój panujący na zdjęciu .Widać po minie kaczki ,że fotograf jej nie przeszkadzał .Pewni inni napiszą o trawce , listku i kadrze , ale mi to nie przeszkadza w odbiorze zdjęcia .
    P.S. Nigdy nie pisz że przypadkowe zdjęcie . Napisz że musiałeś się czołgać , skradać , czaić żeby zrobić zdjęcie
    Poważnie przypadkowe zdjęcie, nie musiałem się czołgać, skakać itd. Kaczka siedziała blisko deptaku w parku.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez eldritch Zobacz posta
    taaaaa...

a więc:
    listek, trawka, nieostro, kadr snajpera i jak to mówią od d... strony
    poza tym małe to to i jakieś bladawe.
    Blade i nieostre , he he se już jaja robisz . Chyba bladych i nieostrych to kolega jeszcze nie widział .

Domyślnie

jurku komentuj zdjęcia a nie posty innych...
    napisz że wg ciebie jest przesycone kolorami, a nie że ktoś se jaja robi albo bladych jeszcze nie widział...

moim zdaniem GO kończy się przed głową kaczki, a kolory jak na zdjęcia ptaków dla mnie za-bladawe...
    "Często kończy się na formie, nic z tego nie wynika. Po tym jak Marcel Duchamp ogłosił, że pisuar ustawiony na środku jest dziełem sztuki - artystą może być każdy..." - R. Opałka

Domyślnie

Banalna ,oklepana ,nie trzeba wiele zachodu żeby ją spotkać - kaczka,swoją drogą kaczor mniej by pasował do tego koloru.
    Jednak tak pokazana -jest dla mnie pięknym zdjęciem,może to właśnie przez ten kolor.
    Urok tego zdjęcia polega na tym że czuje się w nim radość nadchodzącej wiosny.
    Pozdr.M

Domyślnie

ja tu widzę jesień - ale każdy widzi to co widzi...

Smile

Cytat Zamieszczone przez eldritch Zobacz posta
    ja tu widzę jesień - ale każdy widzi to co widzi...
    Na tym polega urok i atmosfera tego zdjęcia.
    Wiosnę widać w uśmiechu na ...dziobie kaczkia brązowe liście buka , jeszcze długo będą przypominać jesień.
    Pozdr.M
    PS
    Osobiście nie widzę nic złego w komentowaniu komentarzy.

Domyślnie

Blade i nieostre , he he se już jaja robisz . Chyba bladych i nieostrych to kolega jeszcze nie widział .
    Przylaczam sie. Kolory sa jak najbardziej ok, a ostrosc jest w okolicach kupra, co nie oznacza, ze wcale jej nie ma.

Calosc oceniam na 4 ... nie mylic z gwiazdkami, mowa o szkolnym db
    Najzieleńszy z zielonych
    Niezbyt poważny, czasem odważny, nie-co-dziennik sporadyczny.

Uprawnienia umieszczania postów