Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Reportaż

Domyślnie

probowac ci zrobic moga
    zrobic nie

ja zastanawiam sie nad inna sprawa:
    skoro przy takiej dupereli zastanawiasz sie czy moga cos ci zrobic, to co ty chcesz robic w dziennikarstwie?
    zastanowiles sie nad tym w ogole? skoro trzesiesz gaciami przy bzdurnym zdjeciu pokazujacym rzeczywistosc, troche syfu i nazwe firmy to przy powaznym problemie sie zesr... w gacie?
    bo niby co mogli by ci zrobic? nakrzyczec? palcem pogrozic? a moze sadem postraszyc? i co w tym strasznego? to jak bedziesz musial dupe nadstawic to co zrobisz? na forum sie zapytasz?

poza tym dziennikarstwo polega na szybkim dzialaniu - sa smieci - fotografuje - sprzedaje - pozniej cos sie dzieje lub nie.

twoje dzialanie jest takie - sa smieci - fotografuje - trzese gaciami i mysle publikowac czy nie - i moze sie okazac ze jak bedziesz chcial opublikowac to tam juz bedzie czysto i twoje zdjecie nie bedzie przedstawialo prawdy tylko historie.

olo
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Rycerz
    Gość

Domyślnie

Rabijki jak zwykle ostro i dosadnie
    do założyciela wątku: czy to znaczy że na terenie prywatnym można popełniac przestępstwa lub inne złe czyny? i nikomu nie wolno tego wyjawiac ? co innego naruszenie czyjegoś dobrego imienia np. gdybyś sam wysypał te śmieci

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rabijki Zobacz posta
    probowac ci zrobic moga
    zrobic nie

ja zastanawiam sie nad inna sprawa:
    skoro przy takiej dupereli zastanawiasz sie czy moga cos ci zrobic, to co ty chcesz robic w dziennikarstwie?
    zastanowiles sie nad tym w ogole? skoro trzesiesz gaciami przy bzdurnym zdjeciu pokazujacym rzeczywistosc, troche syfu i nazwe firmy to przy powaznym problemie sie zesr... w gacie?
    bo niby co mogli by ci zrobic? nakrzyczec? palcem pogrozic? a moze sadem postraszyc? i co w tym strasznego? to jak bedziesz musial dupe nadstawic to co zrobisz? na forum sie zapytasz?

poza tym dziennikarstwo polega na szybkim dzialaniu - sa smieci - fotografuje - sprzedaje - pozniej cos sie dzieje lub nie.

twoje dzialanie jest takie - sa smieci - fotografuje - trzese gaciami i mysle publikowac czy nie - i moze sie okazac ze jak bedziesz chcial opublikowac to tam juz bedzie czysto i twoje zdjecie nie bedzie przedstawialo prawdy tylko historie.

olo
    Ale ja nie jestem żadnym dziennikarzem, czy reporterem.
    Fotografuje motoryzację, a to, to czysty przypadek, zauważyłem, sfotografowałem!
    www.michalbilko.pl - fotografia tatrzańska

Domyślnie

ale zadajesz pytania dotyczace konkretnego gatunku.
    powiedziales a - powiedz b
    nie potrafisz powiedziec b albo sie boisz to sie za to nie bierz i nie mow a!!!
    proste!
    olo
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rabijki Zobacz posta
    ale zadajesz pytania dotyczace konkretnego gatunku.
    powiedziales a - powiedz b
    nie potrafisz powiedziec b albo sie boisz to sie za to nie bierz i nie mow a!!!
    proste!
    olo
    Już wczoraj wysłałem zdjęcia do PZM
    czekam na odpowiedz!
    www.michalbilko.pl - fotografia tatrzańska

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów