Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Basia.

Domyślnie Basia.

Wiem, że to zdjęcie głowy, nie musicie mi mówić. Ale mnie się podoba

1.

2. [EDIT] no to mam jeszcze takie...

3. [EDIT] i wersja z normalnymi oczami

To która?
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

zdjęcie nie podoba mi się glównie przez obróbke, ale postać na zdjęciu - a i owszem
    zwierciadlanki: D800 D750 D3 D300 F65
    nikkory: 14-24/2.8 20/2.8 28/2.8 50/1.8 70-200/2.8 VR
    manual: zenitar 16/2.8 fish, helios 44/2
    SB900 frotto cokin lowepro epson L800

Domyślnie

O mamo! Co tam, że głowa. Obróbka tragiczna.
    pozdrawiam

Domyślnie

obróbka tragiczncza, kadr i niekorzystne przerysowania też odpadają. Mi się nie podoba

Domyślnie

A dla mnie ok. Ciąłbym jedynie trochę niżej górę - ta plamka światła tam nie jest konieczna. Przypominają się stare fotografie, marny druk, byle jaki papier. Raz na jakiś czas można taką odskocznię sobie zaserwować moim zdaniem. Czasem trzeba (oryginał jest tragiczny moim zdaniem), ale tu wyszło to całkiem dobrze. Ja to łykam. A jak się spodobała ta wersja modelce?

Domyślnie

Była zachwycona.
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

Podobnie jak oglądający są zachwyceni moimi. Muszę im każdorazowo tłumaczyć, że to wyłączny efekt ich niewiedzy bo do naprawdę dobrych mi jeszcze daleko
    pozdrawiam

Domyślnie

Wiem, i to samo mowie moim. Bo tylko forum prawde Ci powie.

Domyślnie

My tu po prostu wyolbrzymiamy wszystko, bo inaczej nie byłoby co pisać. Ogromna większość krytykowanych zdjęć jest przecież na niezłym poziomie i laik nie jest w stanie zobaczyć na nich błędów. Ocenia jedynie w kategoriach "podoba się/nie podoba" i byłem ciekaw właśnie takiej reakcji - ze względu na obróbkę.

Uprawnienia umieszczania postów