Jeśli już to w ...lewo....
Gosiu,Kulten robi o wiele bardziej kiczowate...więc spoko...![]()
Szukaj
Jeśli już to w ...lewo....
Gosiu,Kulten robi o wiele bardziej kiczowate...więc spoko...![]()
Pozdrawiam
Andrzej.
Chyba w prawo.
nic nie leci, nie zgadzam się, za dużo pijecie Panowie
ale dziękuję za komplement. jak obrabialam wczoraj to zdjęcie to najpierw wyszlo ciemno i szaro. potem zerknęlam na Marcina i pojechalam z kolorem suwaczkami. jak Kulten moze, to i ja, hihi...![]()
ale tak serio mowiac, to troche w kolorze brakuje mi odwagi... jak mialam pierwsza faze na fotografie (w liceum) to poslugiwalam sie zenitem i ciemnia. i do dzis czuje sie bardziej komfortowo oceniajac wlasne cz-b niz cukierki... cukierki smakuja mi najbardziej cudze![]()
Wersja z linka jest lepsza szczerze mówiąc.
Ja nie widzę nic cukierkowego w tym zdjęciu....
Pozdrawiam
Andrzej.
hahahhahah....
Ooooo ... dwójeczka równie przyjemna i niebo o "niebo" lepsze.
Dobre rozmieszczenie w kadrze.
i nie nazywaj tego kiczem, bo obrażasz samą siebie.
Podobają mi się coraz bardziej Twoje kadry. Cóż... trening czyni ......
EDIT: jak pisałem pojawily się kolejne posty. Z linka to zdjęcie jest bardzo dobre
Kulten, prosimy o uzasadnienie dlaczego wolisz tę wersję...
Bo posępność tych skał i ich monumentalność w cukierkowym wydaniu nie pasuje, wręcz się gryzie. Być może nawet balans bieli nie do końca jest poprawny ale ciągle to zdjęcie ze względu na wspomnaine skały w takiej kolorystyce znacznie zyskuje moim zdaniem.
jejku nie wierzę !!!skoro tak ladnie prosisz Piotrek, to specjalnie dla Ciebie landrynka w poziomie. będę wdzięczna jeśli mnie ktoś oświeci, czy to już kicz, czy jeszcze nie?
co za smak dla oka...
Słuchaj kultena on się zna na rzeczy.
Powiem krótko wersja pozioma pierwsza - luminacja koloru, za dużo jest tego, intensywność koloru tak samo - ale to wystarczy pokręcić suwakami...
i dziękuję bardzo
czuję się zaszczycony![]()
Skontaktuj się z nami