na żer dla nocnych marków...
Szukaj
na żer dla nocnych marków...
Gosia, bo nam Kultena wygryziesz...Tak na serio. Jeszcze jestem pod wrażeniem Twoich dokonań B/W. Zdjęcie ładne, ale klimat... w B/W był lepszy...
nie wygryze nie wygryze, on ma lepsze miescówki i wcześniej zabral sie za krajobraz
pomysle nad cz-b
Niesmaczme byłoby tofi w takim kolorze....
A zdjęcie superanckie,poza niebem......mętnym i w "dziwnym" kolorze...
Pozdrawiam
Andrzej.
dzieki Andrzej. dzisiaj juz mi to zdjęcie tak nie pasuje. trudne są te kolory popołudniowe...![]()
niebo mi nie pasuje. blur wydaje mi się zbyt sztuczny. reszta poza niebem prześlicznie!
galeria: http://erde.farmapomyslow.pl/
No szkoda tego nieba. Poza nim jest bardzo ładnie. Podoba mi się rozplanowanie kadru.
Co do nieba to wydaje mi się, ze powinnaś też bardziej się zdecydować - ostre czy rozmyte. Bo w takiej wersji wygląda na lekko poruszone.
Zabiję, utłukę, mimo iż kobieta...
W poziomie to dawaj, w poziomie... proszę !!!
ufff... dobrze ze na święta mnie nie będzie w Lublinie, to jestem bezpiecznaZabiję, utłukę, mimo iż kobieta...
W poziomie to dawaj, w poziomie... proszę !!!
skoro tak ladnie prosisz Piotrek, to specjalnie dla Ciebie landrynka w poziomie. będę wdzięczna jeśli mnie ktoś oświeci, czy to już kicz, czy jeszcze nie?
ciekawe sprawy opowiadacie z tym niebem, mhmmm... takie 2 sekundy lepsze niż 8 (poprzednio)?
Oj rośnie mi konkurencja. Dobrze jest. Mi niebo na 1nce pasuje, często też u siebie takie widzę choć faktycznie w Polsce takiego jeszcze nie widziałem. Landrynka bardzo fajna choć zdaje się, że leci lekko w lewo
.
Skontaktuj się z nami