Sympatyczna Niemka, aczkolwiek nienawidzi zdjęć. I trochę agresywna jak się je już robi...
Myślałem na B/W ale jakoś mi nie pasowało.
1.
Szukaj
Sympatyczna Niemka, aczkolwiek nienawidzi zdjęć. I trochę agresywna jak się je już robi...
Myślałem na B/W ale jakoś mi nie pasowało.
1.
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
Nie wiem, nie pytałem
![]()
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
pytałem, bo oczy wyszły dość dziwnie - źrenice praktycznie zlewają się z tęczówkami (chociaż i tak widać, że ma ciemnobrązowe)
A, ona tak ma, ciemno, ciemno brązowe. Prawie czarne.
W sumie sam nie wiem - zdjęcie przyjemne, ale czegoś tu brakuje - może w obróbce, może w samym kadrze. Pogapię się jeszcze ...
A może chcesz nefa do zabawy?
Ciężka sprawa z tym zdjęciem. Dziewczyna ładna, a umiejętności w PSie brak (piszę o swoich naturalnie). Spłodziłem takie coś. Sam nie wiem, czy to ma sens.
Zmasakrowałeś ją odszumianiemWidzę kierunek, tylko umiejętności brak
PS też otworzyłem z Vivenza w tle, ale nic z tego...
A to ja poproszę może Jacka_Z, albo Czornego o pomoc? Może nie o pomoc ile o wizję...
OK, teraz będzie prawda i tylko prawda. Odszumiania nie było, Vivenza również nie było. Był za to lekki Cross plus lekki blech bypass, a do tego trochę różnych zabiegów typu zmiany kolorystyki, poziomów oraz lokalne merdanie dodge/burn. Naprawdę nic złego jej nie chciałem zrobić![]()
Skontaktuj się z nami