Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Ie8

Domyślnie Ie8

Jest już pełna wersja do pobrania na stronie Microsoftu. Podobny do Firefoxa, szybki.
    Pozdrawiam Tadeusz.
    FB

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez T&T Zobacz posta
    Podobny do Firefoxa, szybki.
    Przyzwyczajony do FF, tylko tak sobie sprawdziłem i mnie IE8 nie kręci.
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

... i co że nowy IE jak dziury ma te same

Domyślnie

jak dadzą coś w stylu AdBlockPlus do blokowania reklam i wogóle możliwość dodawania tego typu pluginów to się zastanowię, a tak do netu mam Firefoxa, natomiast IE używam jedynie do firmowego portalu (ktoś mądry oparł pewne elementu o ActivX więc aby korzystać z full opcji jakie daje np elektroniczny obieg dokumentów musze korzystać do tego z IE)

Domyślnie

Ja też nie pieję na jego widok, używam Firefoxa, chyba tak jak większość. A napisałem bo może ktoś skorzystać. Co do dziur to podobno jest znacznie lepiej niż w poprzedniej wersji ale to się w sumie okaże w przyszłości. Firefox też nie jest bez skazy pod tym względem zwłaszcza, że stał się bardzo popularny.
    Pozdrawiam Tadeusz.
    FB

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez T&T Zobacz posta
    Ja też nie pieję na jego widok, używam Firefoxa, chyba tak jak większość. A napisałem bo może ktoś skorzystać. Co do dziur to podobno jest znacznie lepiej niż w poprzedniej wersji ale to się w sumie okaże w przyszłości. Firefox też nie jest bez skazy pod tym względem zwłaszcza, że stał się bardzo popularny.
    Dodali 3 nowe mechanizmy: Filtr SmartScreen, Cross-Site Scripting i Anty-Clickjacking... A dalej jest dziurawy...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hs2 Zobacz posta
    A dalej jest dziurawy...
    Widze, ze jestes dobrze zorientowany - wiec przybliz moze to stwierdzenie, jakies linki do opisu wykrytych dziur ?

Domyślnie

Tak swoją drogą, to ostatnio wyszło na to, że własnie FireFox miał najwięcej dziur

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sawi Zobacz posta
    Widze, ze jestes dobrze zorientowany - wiec przybliz moze to stwierdzenie, jakies linki do opisu wykrytych dziur ?
    Pierwszy lepszy przykład : http://www.haxite.org/index.php3?sit...y_view&id=4879

Fakt ... firefox jest teraz "głównym celem" hackewrów ponieważ stał się popularny... Teraz swoje 5minut ma przeglądarka znana z maca - Safari

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hs2 Zobacz posta
    Pierwszy lepszy przykład : http://www.haxite.org/index.php3?sit...y_view&id=4879

Fakt ... firefox jest teraz "głównym celem" hackewrów ponieważ stał się popularny...
    A ile takich "pierwszych lepszych" przykladow bedzie dla FF tez ? - czy nie wiecej z dnia na dzien ze wzrostem popularnosci? Czy za chwile tyle samo nie pojawi sie dla Safari i Chrome'a ?
    Uzywam IE kiedy musze (musze praktycznie codziennie), po prostu nie lubie go.
    Ale krucjaty antyIEowe mnie smiesza - kazdy soft ma swoje dziury, ten ktory ja tworze rowniez - tego nie
    unikniesz - pokaz mi aplikacje "troszke bardziej" zlozona od helloworlda bez bugow ....

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów