Jest już pełna wersja do pobrania na stronie Microsoftu. Podobny do Firefoxa, szybki.
Szukaj
Jest już pełna wersja do pobrania na stronie Microsoftu. Podobny do Firefoxa, szybki.
Pozdrawiam Tadeusz.
FB
... i co że nowy IE jak dziury ma te same![]()
jak dadzą coś w stylu AdBlockPlus do blokowania reklam i wogóle możliwość dodawania tego typu pluginów to się zastanowię, a tak do netu mam Firefoxa, natomiast IE używam jedynie do firmowego portalu (ktoś mądry oparł pewne elementu o ActivX więc aby korzystać z full opcji jakie daje np elektroniczny obieg dokumentów musze korzystać do tego z IE)
Ja też nie pieję na jego widok, używam Firefoxa, chyba tak jak większość. A napisałem bo może ktoś skorzystać. Co do dziur to podobno jest znacznie lepiej niż w poprzedniej wersji ale to się w sumie okaże w przyszłości. Firefox też nie jest bez skazy pod tym względem zwłaszcza, że stał się bardzo popularny.
Pozdrawiam Tadeusz.
FB
Tak swoją drogą, to ostatnio wyszło na to, że własnie FireFox miał najwięcej dziur![]()
Pierwszy lepszy przykład : http://www.haxite.org/index.php3?sit...y_view&id=4879
Fakt ... firefox jest teraz "głównym celem" hackewrów ponieważ stał się popularny... Teraz swoje 5minut ma przeglądarka znana z maca - Safari
A ile takich "pierwszych lepszych" przykladow bedzie dla FF tez ? - czy nie wiecej z dnia na dzien ze wzrostem popularnosci? Czy za chwile tyle samo nie pojawi sie dla Safari i Chrome'a ?
Uzywam IE kiedy musze (musze praktycznie codziennie), po prostu nie lubie go.
Ale krucjaty antyIEowe mnie smiesza - kazdy soft ma swoje dziury, ten ktory ja tworze rowniez- tego nie
unikniesz - pokaz mi aplikacje "troszke bardziej" zlozona od helloworlda bez bugow ....
Skontaktuj się z nami