Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: Para

Domyślnie

Jakoby mniej góry i jest tak jak powinno być
    fordclubpolska.org

Domyślnie

lol... a ja bym wlasnie obciela pola i zrobila więcej nieba to by dodało więcej dynamiki...
    one shot a day keeps the doctor away

http://www.fotosia.blogspot.com

Domyślnie

Chyba bym się bardziej skupił na drzewkach... mam coś podobnego w pf, ale takie mocno mocno psute, choć w podobny klimat
    Nie mniej jednak fota jest dobra i mi się podoba, o.

Rozmowny Awatar langus
    Miasto
    OPOLSKIE/Kędzierzyn-Koźle

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gosia Zobacz posta
    lol... a ja bym wlasnie obciela pola i zrobila więcej nieba to by dodało więcej dynamiki...
    dokładnie, zgadzam się w całości
    Człowiek jest wielki nie przez to, co ma, nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym dzieli się z innymi. J.P.II
    NIKON TEAM

Domyślnie

również ciachnąłbym cały dół jeśli miałbym coś ciachać

Domyślnie

To nie jest tylko zdjęcie krajobrazowe, tu jest świetny pomysł na różne interpretacje tego co widzimy. Gratuluję.

Piotr_ek
    Gość

Domyślnie

Piotrze gdyby nie ta czarna plama zajmująca 1/4 kadru napisał bym z czystym sumieniem, że zaj**** fota. Tak daję tylko bdb.

kulten
    Gość

Domyślnie

Bardzo nie lubię pisać negatywnych opinii o zdjęciach ludziom, którzy robią dobre zdjęcia i dobrze je obrabiają. Ale w tym wypadku zdjęcie mi się na prawdę nie podoba. Dlaczego? Długi czas mimo, że bardzo lubią taką technikę w tym wypadku się nie sprawdza. Niebo zyskało dziwne mało plastyczne paski. Za dużo kontrastu na dole zdjęcia, podejrzewam, że robiłeś to zdjęcie przy ciągle zbyt silnym słońcu lub jest to wynik obróbki choć obstawiam pierwsze. Kadr też do mnie nie mówi a głównie za przyczyną braku zdecydowania. albo góra albo dół. Brakuje mi życia i tzw powera na tym zdjęciu.

Sorry ale wolę Twoje prace spod znaku Tatr w kolorze.

Domyślnie

A ja znów mam faze na kwadraty... W KWADRAT to!
    Tylko, że ciaśniej - przycropować. Horyzont na 1/3?

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów