Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Po czarnej mszy

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Po czarnej mszy

Już od dłuższego czasu przymierzałem się do uwiecznienia tego krzyża, ale ciągle coś było nie tak. Albo padał deszcz albo śnieg albo deszcz ze śniegiem i pogoda nie pozwalała podziałać. Aż do wiosennego przesilenia kiedy jakieś gnoje zrobiły sobie czarną msze i zniszczyły figurkę Jezusa. Dlatego teraz mogę pokazać tylko tyle.

- Nikon -

Domyślnie

mam mieszane uczycia co do tego zdjecia, wydaje mi sie ze leci na lewo kolorki troche nieciekawe, popacuj troche nad obrobka

Domyślnie

ostrość zagubiła się, leci lekko w lewo i te kolory jakieś takie sprane.

Domyślnie

Zielony, nie wiem o co chodzi w tym zdjęciu - jest nieostro, kadr centralny, krzywo trochę, a gnoje co robią takie rzeczy o których piszesz powinny dostać w dupę.
    D300 \ D70s \ Zenit 11 \ MB-D10 \ N17-55 f2,8 \ N50 f1.8 \ Takumar 50 f1.4 \ SB-800 \

Domyślnie

Zielony, nie wiem o co chodzi w tym zdjęciu
    Racja, powinienem wytłumaczyć. Po figurce Jezusa pozostała tylko prawa rączka widoczna na krzyżu.
    - Nikon -

bombel
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ziellonny Zobacz posta
    Racja, powinienem wytłumaczyć. Po figurce Jezusa pozostała tylko prawa rączka widoczna na krzyżu.
    To dopiero teraz symbolika tytułu stała się dla mnie jasna. Tytuł co prawda jasny (teraz), ale przesłanie zdjęcia jest nieczytelne, a realizacja niedobra. Zdjęcie nie ma jaj, jest mdłe i nijakie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ziellonny Zobacz posta
    No tak, teraz się dopatrzyłem, a reszta za Bomblem.
    D300 \ D70s \ Zenit 11 \ MB-D10 \ N17-55 f2,8 \ N50 f1.8 \ Takumar 50 f1.4 \ SB-800 \

Uprawnienia umieszczania postów